HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selamun.A
Arkadaşlar kodlamayı öğrenmek istiyorum ve kendi programlarıım yapmak istiyorum.
Kodlamayı öğrenmek için ne yapmalıyım ve Visual studio hangi sürümünü seçmeliyim.
YANİ BEN Visual Studio DA NASIL KODLAMA YAPA BİLİRİM ONU ÖĞRENMEK İSTİYORUM!
Kitaplamı başlamalıyım ? Kursamı gitmeliyim ? video`mu izlemeliyim veya ne yapmalıyım ?
Cvplarınızı BEKLİYORUM
Arkadaşlar kodlamayı öğrenmek istiyorum ve kendi programlarıım yapmak istiyorum.
Kodlamayı öğrenmek için ne yapmalıyım ve Visual studio hangi sürümünü seçmeliyim.
Kitaplamı başlamalıyım ? Kursamı gitmeliyim ? video`mu izlemeliyim veya ne yapmalıyım ?
Cvplarınızı BEKLİYORUM
Uygun bölüme taşındı.
Visual hakkında bilgin yok ise youtube de ki videolardan biraz ders al. Eğer ciddi isen bu işte ders alabilirsin.
Visual 2010 express indir şimdilik ilk adım için.
Visual hakkında bilgin yok ise youtube de ki videolardan biraz ders al. Eğer ciddi isen bu işte ders alabilirsin.
Visual 2010 express indir şimdilik ilk adım için.
Selamun.A
Cvplarınızı BEKLİYORUM
Visual Studıo yu geç C# öğren kardeş Komek Kursuna git Hem Sertıfıka da Alırsın.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)