Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Metin2 Visual Studio C# Farm Bot Yapıyorum. Tamamlanınca Source Paylaşacağım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Csezen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Csezen

Level 8
TM Üye
Konular
13
Online süresi
6d 3h
Reaksiyon Skoru
7
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 11 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
120
MmoLira
2,115
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar kolay gelsin. ben kendi çapımda visual studio c# da farm bot yapıyorum. mini map , yürüyerek farm bot, ışınlanan farm bot vs yazabiliyorum. ancak anlayamadığım bir kaç şey var. bunlar otomatik toplama(tuş kombinasyonu gönderme değil), otomatik login, wait damage ve range wait damage gibi hileler için nasıl bir yol izlemem lazım. hangi değerleri nasıl bulabilirim. mesela player ptr ve mob ptr gibi şeyleri bulabiliyorum. ancak bunların mantığını bulamadım internette biraz araştırma yaptım ama yok. benim yaptığım tüm hilelerde aslında memory.dll kullanarak m.read ve m.write yaparak hepsini yapabiliyorum ancak bunlar hakkında bilgim olmadığı için bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum. Bu arada projem bitince source olarak paylaşacağım. şimdiden teşekkür ederim.

otomatik toplama(tuş kombinasyonu gönderme değil), otomatik login, wait damage ve range wait damage bu bahsettiklerini c++ ile yapabilirsin gerekli packet adreslerini bulup fonksiyon yazarak tabi c# ile de yapılabilir hook olayını çözersen ama zorlanırsın

otomatik toplama(tuş kombinasyonu gönderme değil), otomatik login, wait damage ve range wait damage bu bahsettiklerini c++ ile yapabilirsin gerekli packet adreslerini bulup fonksiyon yazarak tabi c# ile de yapılabilir hook olayını çözersen ama zorlanırsın
bunlarla ilgili internette de kaynak pek fazla yok. o yüzden öğrenemiyorum packet adreslerini nasıl bulabileceğimi yada mantıkları nedir. var mı bir önerin yada anlatabileceğin bir şey bir yerden başlayayım bulmayı öğrenmek istiyorum bunları.

Takip edip gerekli yerlerde cheat engine den break point atıp kontrol edebilirsin

arkadaşlar kolay gelsin. ben kendi çapımda visual studio c# da farm bot yapıyorum. mini map , yürüyerek farm bot, ışınlanan farm bot vs yazabiliyorum. ancak anlayamadığım bir kaç şey var. bunlar otomatik toplama(tuş kombinasyonu gönderme değil), otomatik login, wait damage ve range wait damage gibi hileler için nasıl bir yol izlemem lazım. hangi değerleri nasıl bulabilirim. mesela player ptr ve mob ptr gibi şeyleri bulabiliyorum. ancak bunların mantığını bulamadım internette biraz araştırma yaptım ama yok. benim yaptığım tüm hilelerde aslında memory.dll kullanarak m.read ve m.write yaparak hepsini yapabiliyorum ancak bunlar hakkında bilgim olmadığı için bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum. Bu arada projem bitince source olarak paylaşacağım. şimdiden teşekkür ederim.
range waite benzer bi method var mesela tam anlamıyla değil ama adama ışınlanıyor saniyesinde olan bir durum waitle kesiyor çevresindekiileri şey gibi düşün metin botlarında rage adında bir teleport sistemi var saniyesinde ışınlayıp kesiyordu ama bulunduğu konuma tekrar anlık bir şekilde tekrar duruyor öyle çevresindekilerin hepsini kesiyordu ama bu adamın yöntemi buydu çünkü range waitin sourcesi yoktu o dönemler şuan var mı bilmiyorum o zaman sene 2022 2021 falan

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri