berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

visual studio yardim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan legetman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 404

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaslar ben visual studio 2010da programin pencere bicimini degistirmek istiyorum. bundan once konu actim kapatilmis konu istedigim sey icon degistirme degil. mesela oto packlarda oluyo programda kucultme ve kapatma simgelerini kendin ayarliyorsun. demek istedigim sey tam olarak yeni proje actigimizda proje ismi yazan form1 yerinin tasarimini degistirmek yardimci olursaniz cok sevinirim

Form 1 tasarımını button koyarak senin girdiğin özelliklerde mi değiştirmek istiyosun yoksa forum1 mesela arka plana resim eklemek gibi mi ?

Form 1 tasarımını button koyarak senin girdiğin özelliklerde mi değiştirmek istiyosun yoksa forum1 mesela arka plana resim eklemek gibi mi ?
arka plan remini degistirebiliyorum benim istedigim formborderstyle deki pencere bicimini degistirmek button ekleyerek simge durumuna kucultmeyi ve kapatmayi yapabiliyorum ama programi suruklemeyi ayarlayamadim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri