Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
C# yada VB.Net'de kullanılan memory işlemlerinden ne zaman hayır geldi ki her bilgisayarda çalışmaz.
.NET içeren projelerden de ne beklersin ki mutlaka sorun çıkartacak bilgisayar bulur -,-
hocam windows 8se işletim sisteminiz .net framework 2.0 bileşenlerini kaldırıp tekrar kurarsanız sorun çözülür
hocam windows 8se işletim sisteminiz .net framework 2.0 bileşenlerini kaldırıp tekrar kurarsanız sorun çözülür
Sorun şu sen bunu tüm oyunculara anlatamazsın son zamanlarda win 8 oyuncusu arttı o yüzden bir şekilde .net framework kaldırabilirsen daha iyi olur.
Sorun şu sen bunu tüm oyunculara anlatamazsın son zamanlarda win 8 oyuncusu arttı o yüzden bir şekilde .net framework kaldırabilirsen daha iyi olur.
valla ben anlamıyorum böyle olunca , benim pcde windows 8 daha başlangıçta aldığımda pcyi ilk denememde çalıştı bazen böyle ufak tefek hatalar çıkıyor nedeniyse bazı uygulamaların .net frameworkünü çökertmesi sonrada bizim uygulamalarda da sorun çıkıyor
valla ben anlamıyorum böyle olunca , benim pcde windows 8 daha başlangıçta aldığımda pcyi ilk denememde çalıştı bazen böyle ufak tefek hatalar çıkıyor nedeniyse bazı uygulamaların .net frameworkünü çökertmesi sonrada bizim uygulamalarda da sorun çıkıyor
Bu yüzden ekstra gereksinim olmasın diye .net içermeyen uygulamalar kullanılıyor gelişmiş programlar ve anti-hilelerde. Bu yüzden bir şekilde kurtulursanız iyi olur.
İyi çalışmalar.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)