noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

HackShield V3 Metin2 Oyun Güvenliği , MasteryGaming Sunar...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MasteryGaming
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Sitemiz : http://www.masterygaming.com
HackShield V3 Ortak Özellikler

-İp Alma Engeli (Cmd Fix , Root Fix)
-Cheat Engine , OllyDbg , Fiddler , Cim's Cpu Vb. Terminate Ve Suspend Programları Engelli.
-Pong Koruması
-Exe ile Birleşik Pack Uygulaması
-Özel Şifreleme Algoritması
-Efsun Botları , MultiHack , WallHack , 7x ve Türevleri Engelli
-.mix ,flt,asi,m3d, .py Dosyaları Engelli
-DLL İnject Koruması
-Otomatik Güncelleme Sistemi İle Her Daim Güncel.

-VİRTUAL MEMORY EXE'Sİ : Oyuna Giriş Exesi Ram Üzerinden Çalışır Oyuncuların Veyahut Yazılımcıların Exe'ye Ulaşması İmkansıza Yakın Bir Seviyededir Bu Sayede Ponga Asla Ulaşılamaz Tam Koruma Sağlanır.

Piyasadakilerden Farkı Nedir ?

-Her hile koruma sisteminde gördüğüm kadarıyla oyun exesinden koruma yapılmaya çalışılmış , içine molebox ile FR2Team'in paylaşmış olduğu dll engelleme kodlarını vs. koyup birde üzerine enigma ile kitleyip ben hile engel yapıyorum diye piyasaya çıkmaya çalışan çok , arkadaşlar oyun exesinden koruma olsaydı eğer şuanda metin2'de hile kalmazdı değil mi ? elbette günümüzde geçilemeyecek derecede bir sistem bulunmamaktadır , şuanda sistemimi 0'dan başka hiç bir yerden etkilenmeden hiç bir kaynak kullanmadan yapmış olmaktan dolayı gurur duyuyorum vermiş olduğum ref linkinden oyuna girip programımı deneyebilirsiniz , çok profesyonel yazılımcılar hariç yazılımı geçebilicek birisi yok arkadaşlar garanti ediyorum oyununuz güven içinde olacaktır.

.Net Framework 2.0 İle Çalışmaktadır

İletişim Bilgileri

GSM : 0531 940 90 10

Referans : Üye Ol | İndir

qjd.png

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri