- Konular
- 7
- Online süresi
- 16d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 124
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 2,970
- DevLira
- 9
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Şunuda eklermisin elveda lalakerati: O kadar değil, herkesin emeğine saygımız varYere dusme animasyonunu iptal etme

Ama diğer konulara göre; Menzil limtlemesi mevcut, daha uzak menzile vurulmak istenirse animasyon gösterse bile vuruş gerçekleşmez. Animasyon iptali Metin2 nin kendi yapısı için çok zor, Sekmeme dedikleri olayda da vuruşlar 0'a düşüyor olağan dışı gerçekleşen, Hile hızını nasıl belirlerse belirlesinler sizin esnetmenize bağlı olarak yakalanma oranları var. Mesela siz çift el silah %240 beklerken %200 yaparsanız 1.0 da ping töleransı olacağı için bu size örnek veriyorum %190'a falan gelecek yani % aşağı indikçe sistemi daha çok esnetip hileye davetiye çıkaracaksınız. 0 ms riskine karşı daha önce de dediğim gibi spawm kontrol mekaniği var. Sürekli aynı ms vurusa spawn kontrole düşer ve kredi puanını normal vuruş yapmadığı sürece sürekli arttırarak atak yapamaz.
- Konular
- 270
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 1mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 744
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 199
- MmoLira
- 1,170
- DevLira
- 381
Tahmin ama buŞunuda eklermisin elveda lalakerati: O kadar değil, herkesin emeğine saygımız var
Ama diğer konulara göre; Menzil limtlemesi mevcut, daha uzak menzile vurulmak istenirse animasyon gösterse bile vuruş gerçekleşmez. Animasyon iptali Metin2 nin kendi yapısı için çok zor, Sekmeme dedikleri olayda da vuruşlar 0'a düşüyor olağan dışı gerçekleşen, Hile hızını nasıl belirlerse belirlesinler sizin esnetmenize bağlı olarak yakalanma oranları var. Mesela siz çift el silah %240 beklerken %200 yaparsanız 1.0 da ping töleransı olacağı için bu size örnek veriyorum %190'a falan gelecek yani % aşağı indikçe sistemi daha çok esnetip hileye davetiye çıkaracaksınız. 0 ms riskine karşı daha önce de dediğim gibi spawm kontrol mekaniği var. Sürekli aynı ms vurusa spawn kontrole düşer ve kredi puanını normal vuruş yapmadığı sürece sürekli arttırarak atak yapamaz.
- Konular
- 7
- Online süresi
- 16d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 124
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 2,970
- DevLira
- 9
Tahmin derken hangi anlamda hocam anlamadımTahmin ama bu
- Konular
- 6
- Online süresi
- 4d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 58
- MmoLira
- 832
- DevLira
- 0
GPT ile ufak çaplı bir kontrol ve düzeltme kod organizesi yaptırdım daha temiz bir hal aldı bence
Tekrarlı reset/state blokları yardımcı fonksiyonlara ayrıldı, ortak saldırı/ok atışı kontrolleri fonksiyonlaştırıldı, CheckMove içindeki derleme hatası oluşturan tanımsız değişken kullanımı düzeltildi, C-style cast ve bazı standart uyumluluk sorunları temizlendi.
En kritik açık olan çok hızlı saldırı/ok paketlerinin cadence hesabı dışında kalabilmesi kapatıldı. DB’den gelen bozuk/negatif config değerlerinin korumayı zayıflatmaması için normalize/clamp katmanı eklendi. Bypass/enable akışları bazı fonksiyonlarda tutarlı hale getirildi, captcha cevabı için uzunluk kontrolü eklendi, ping ve bot kontrol tarafında küçük optimizasyonlar yapıldı.

Tekrarlı reset/state blokları yardımcı fonksiyonlara ayrıldı, ortak saldırı/ok atışı kontrolleri fonksiyonlaştırıldı, CheckMove içindeki derleme hatası oluşturan tanımsız değişken kullanımı düzeltildi, C-style cast ve bazı standart uyumluluk sorunları temizlendi.
En kritik açık olan çok hızlı saldırı/ok paketlerinin cadence hesabı dışında kalabilmesi kapatıldı. DB’den gelen bozuk/negatif config değerlerinin korumayı zayıflatmaması için normalize/clamp katmanı eklendi. Bypass/enable akışları bazı fonksiyonlarda tutarlı hale getirildi, captcha cevabı için uzunluk kontrolü eklendi, ping ve bot kontrol tarafında küçük optimizasyonlar yapıldı.
Ekli dosyalar
- Konular
- 7
- Online süresi
- 16d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 124
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 2,970
- DevLira
- 9
Eline emeğine sağlık hocam, gerçekten birilerinin üzerine çalıştığını görmek mutluluk verici : )) Daha tam incelemedim çünkü yine başka bir saldırı sistemi üzerine çalışıyorum ama sınırlama mekaniği koymanız çok iyi olmuş ayrıca performans iyileştirmeleri de sistemi önemsediğinizin ve geliştirmek isteğinizin ayrı bir göstergesi. Tüm samimiyetimle yaptığınız performans iyileştirmeleri hoşuma gitti. Bir de çalışmasına dair video ve benzer birşey paylaşırsanız belki birilerinin de üzerine ekleme yapmasına sebep olabilir. Gerçi ben bunu paylaşım altına nasıl çekeceğim bilmiyorum ama öğrenirim biraz kurcalayıpGPT ile ufak çaplı bir kontrol ve düzeltme kod organizesi yaptırdım daha temiz bir hal aldı bence
Diğer konuyu henüz tamamlamadım şuan sadece RAM üzerinden ban atıyor ama bugün yarın bir aksilik çıkmazsa Blacklist seviyesine geçireceğim. Sunucu Koruma Çalışması
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)