- Konular
- 7
- Online süresi
- 16d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 124
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 2,970
- DevLira
- 9
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Güncel
- Konular
- 7
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 8d 11h
- Reaksiyon Skoru
- 25
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 12 Gün
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 970
- DevLira
- 0
Mantık güzel ama çok kolay aşılır zira ev interneti ile sabit ip kullanmayan oyuncular modemini kapatıp açarak ip banı geçer (üllkede %90 sabit ip kullanmıyor ) banlamak bir çözüm değil buffer packetlere düzenli limit koyarak sorunun direkt önüne geçebilirsiniz..
- Konular
- 7
- Online süresi
- 16d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 124
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 2,970
- DevLira
- 9
Modemi kapatıp açmak sistemi durdurmak değildir hocam. Çünkü sürekli ip de değiştirse biz zaten paketleri ve ip girişleri limitliyoruz. Limiti yüksek tutma sebebi de bu yüzden. Aynı ip üzerinde diğer oyuncuları üzmemek. Bu ilk proje başlangıcıydı. İkinci bir DC ve IP yönetim modeli de hazırladım ama işlerim yoğunluğu sebebiyle henüz onu paylaşma fırsatım olmadı. O da yine monitör mantığı ile srsy takibi yapıyor ama aynı zamanda kendi içine bir demon gömülü şekilde. Bilen biliyordur ama bilmeyen için demon yapı arka planda sürekli aktif bir takip mekanizması oluşturacak. Verdiğim limitlere göre; örnek unknown packed 100x3 gibi düşünelim. Yani bu da şu anlama geliyor, o ip bana kademeli olarak 1/1, 1/2 ve 1/3 dediği zaman IP ban veyahut DC alacak (Yeni sistem tercihe göre) Bunu yapma sebebim de Metin2'nin normal oyuncuda bile hatalı paket algılayıp srys verme yapısı. Ayrıca eksik gördüğüm noktalarda biri sistemi kaldırma özelliği unutmuşum. Yeni sistemde DC veya BAN on off yapısı ile çalışacak. Gerektiğinde scripten sadece tuşlarla kaldırılacak. Eklerken eklediği conf dosyasından bir backup hazırlayıp sistem kaldırırken bunu geri çağırma özelliği olacak.Mantık güzel ama çok kolay aşılır zira ev interneti ile sabit ip kullanmayan oyuncular modemini kapatıp açarak ip banı geçer (üllkede %90 sabit ip kullanmıyor ) banlamak bir çözüm değil buffer packetlere düzenli limit koyarak sorunun direkt önüne geçebilirsiniz..
- Konular
- 26
- Online süresi
- 13d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 31
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 60
- MmoLira
- 2,230
- DevLira
- 3
client koruması için hangisini yapmamız lazım
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)