Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

M2HackFIX ServerSide 🛡️ Metin2 Hilesi Bitiyor Mu?

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Emeğine sağlık, gayet başarılı server tarafı geliştirme kısmı kafamda vardı üzerinde çalışılarak daha iyi seviyeye getirilebilir.
Çok güzel bir düşünce hocam, benzer bir çalışmayı yine buraya yorum yazan bir arkadaş yapmış. Onun da eklemeleri sonrası yeni bir pack yapı hazırladım, fakat işlerim sebebiyle testlerini tamamlayıp paylaşma fırsatım olmadı. 🙏🏻

Eline sağlık üstüne eklemeler yaparak daha da geliştirilir :)
O yüzden açık kaynak verdim hocam, iş bilen arkadaşlar kendilerine göre rahat rahat geliştirsin, belki değerli fikirleri olur diye lib vermek yerine direk kaynak kodu verdim. Zaten bu sisteme göre (Normal bir hile kaç ms kadar düşüyor bilmiyorum çünkü cheat engine ile kendi yaptığım dışında hilem olmadı) bir hilecinin saldırı hilesini aktif kullanabilmesi için 40 ms altına düşmesi gerekiyor. Çünkü orjinal M2'de zaten ilk atağı başlangıç seviye 0 ms daha sonra minimum 40 ms hatalı vuruş alıyor. Atak süre limiti koyacaktım ama bu sefer de POINT'in anlamı kalmayacağı için böyle bir mekanik yapıya geçtim. Ben adımımı attım, gerisi Metin2 topluluğunun hayal gücüne kalmış 😀

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri