Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Birleşme ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KralWedaaT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya şöyle bi durum var venüsde de kılıç çıkarmayan çok çok az 2 editli adam bile yapıyor artık ama Merkür kadar seri yapan 3 4 kişi var ve dediğiniz gibi editler 1 değil ben şahsen markete item eklenceğini düşünüyorum yoksa gerçekten çok sıkıntı çıkar

Bak ne diyorum, o kadar emek boşa gider. Ve gidip yenı edıt almak zorunda kalırsınız. Yönetim bunu istiyo birleştirip para kazanmak ıstıyor. Userın azlığıyla bi işleri yok. Serverlerın bırleşince sizin editlerinizin çöpe gideceğini ve gidip yenı edıt almanızı sağlıyolar. Bu kadar basit bi durum bunun onune geçmezsek Benım ıçın sorun olusmaz ama sizin kararınız ben en son 2010 da bu halkı uyardım dedim, Edite fazla para vermeyın, yapmayın, etmeyin. Şimdi görüyomusun nasıl bırakdı Zekasızlar? Dinleyın arkadaşım kulak verın bunu onleyın venusde 10 usermı var? Onların hepsı suraya konu açsa Birleşmesın dıye kurtulur herkez yanı sızın kararınız ıstıyosanız o kadar editi çöpe atın gidip elinizden TL verip alın dılersenız ritminde devam edın oyunun. Ama bana bi kulak verın. Bende oynadım kaçdı sene 2011 sanırım Venusde ful edıt çar yaptım arkadaş zorluklarla sonra 2012 bi bakdım editi olmayan yok oyunda. Herkez birbirine dalamıyor örneğin sav,nin, suraya vuramıyor o kadar editi gittim yere attım ortalama 87 editim vardı gittim yere attım o derece bi konu ben yaşadım, biliyorum sizde yaşamayın ekmek paranıza yazık olan bişey bu rastgele konusulacak şey değil. Zevkiniz var anlıyorum o zevkinizi kaçırmayın yanı gerek yok buna.

Bırlestırılıp tekrar 1 swde toplansa user fazlalıgı bakımından ıyı olur ancak ıtemlere gelen efsunlar farklı oldugu ıcın sorun yasanabılır

Mars ve jüpiter birleştirilirse marstaki itemlerin silinme veya jüpiterdeki itemlere benzetilme sansı yok ıtemlere gelen ataklar, savunmlar vs. Bunlara o swdekıler cok para yatırdılar.eger swler bırlesırse jüpiterdekılerde bu ıtemlerı yapıcaklar ve oyunda tekrar bı rekabet azim ve çaba söz konusu olucaktır. Dolayısıyla oyun zevkli gunlerıne donuektır.....
Birlestırın swyi tmm ben onay verıom :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri