Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Birleşme ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KralWedaaT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bence Merkür-Venüs birleşmesi olmalı :) Metin2 bi savaş oyunu oldugunu unutmayın. kimse kimseyi sevmek zorunda degil ve sevmesi gereklide degil bence her iki tarafında birbirine ters düşmesi savaşı yani metin2 nin asıl amacını tekrar canlandırıcaktır. Yani ben herkesle iyi olacaksam kimseyle ters düşmüyceksem niye alıyorum o editleri niye kasıyorum o charı ? bence birleşme olsun hiç degilse can sıkıntıları giderilir eğerki mesele milletin birbirine ters düşmesi ise zaten merkür kendi içindeki ters düşüşlere yeterince alışık bi sorun çıkmaz. yani SERVERLER BİRLEŞTİRİLSİN...

Ulan hakan, sen venusu oynadınmı olum ne kadar gereksız ınsanlar var bılıyonmu? Gelsınlerde sen o zaman gör bıraz aklını çalıştır merkürle venüs mantıklımı ?Merkür kim la kim kime ters o ötenler çocuk bırak onları venus dahada çocuk olum ne yapıyonuz sız yahu ? Tamam bılıyom user az onun sebebı ınsanlar deiş YÖNETİM. Bunu bıçok kez uyandırmaya çalıştım dınlemedıler. Siz böyle destek verırsenız birleşir. Sonrada ayrılsın dıye bağırırsınız burada.

Adam hackli item bulundurmus Ban yemis neden banı acılsın oyun düzene girer ?

Oyunda hackli item yok suan. Aklını çalıştır bı hacklı ıtem ne kadar durabılır? Ve adam haklı azalmanın sebebı banlar! Görevliler en küçük bişeye bıle ban atıyor. Ezik diyosun ban yıyosun o kadar saçma bi düzen. O banlar açılsa oyunun nasıl canlanacağını anlatamam bile. Bunu frsatçı olarak gormeyın. Gereklı bı durum bu!

ya şöyle bi durum var venüsde gerçekten oyuncu çok azaldı yani o an hem merkürde hem venüsdeydim bizde 10 user belki var ama Merkür doluyu ki heralde bir çoğuda çöldedir ben user için istiyorum şahsen ha birleşmesi fena da olmaz bence ha birleşme esnasındaki çıkacak sorunları bilemem onda da şüphem yok değil de bilmiyorum ama Jüpiter mars birleşmesi katliam olur gibime geliyor ama Venüs Merkür birleşmesinde nasıl bi karışıklık olur bilemem bence iyi olabilir ilk başlarda ya merkürde çok eski var adamlar çok seri vs atıyor falan derdim de yani user çok azaldı ve oyun aşırı sıkıcı hal almaya başladı gerçekten(Venüs için konuşuyorum)

Ne eğlencesı arkadasım ne sıkıntı geçmesı, ben geçen sene venusde çar yaptım merkurle ws tarzı aynı değil diğe herkez bana dusman oldu o kadarsınız yanı venus p kadar. Siz bi adama tum venus dusman oluyonuz Şimdi tum merkuremı olmuyucanız? haha :) herkez ustume gelmese ne ayar verırdım ben o venuse hayal kırılkılıgm.

Ben mars-jüpiter birleşmesinden yanayım büyük eğlence olacaktır herşeyi ayarlar ermah abi.

Madem öyle düşünüyon git camdan atla. Yazdıgım yazıyı okumuyonmu arkadaş. Ayarlayamaz emrahda turkayda kımsede ayarlayamaz biri 1 sene biri 2 senelık. Efsun, item özellıklerı karakter özellıklerı farklı. Jupiterdekı ıtemlerı ınsanlar yere atar o derece yanı bıraz dusunun yahu hıçmı dusuncenız yok öyle bırakmıyıcaksın işde emrah yapar dıye oda yapamz kımsede yapamaz o derece bişey bu. Gördüğüme göre bu sadece anket. Emrah eğer birleşime girişirse biter artık herşey bıter hiçbişeyın emeklerın bı anlamı kalmaz anlamısoysunuz anlatıyorum anlamıyosunuz!

Hakkaten Ya Gene Birleştirirken Bi sürü sorun cıkar setleri satmaya başladım gereksiz bişey birleştirmek eskisi gibi tadıda yok ayrı mesele . :)

Tamam anlıyoruz user az ama user az dıye oyunu bırbırıne katmanın ne anlamı var? Bu anketı yapmaları bile yanlış. Yanlışı doğruyu ben öğretemem ama Yanlış bi durum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri