kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Birleşme ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KralWedaaT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Serverlar bırleşsınmı dıye anket gördüm. Biçok kişi bunu onaylamış. Yalnız bunu sızınde dusunmenız gerekır belkı dusunmuşsunuzdur bılemem, yanı buyuk bı sorun çoğu oyuncu bılır. Merkür-Venüs anlaşamaz kargaşa çıkar bazıları onaylar ama sonradan sıkılırlar. Zaten uzakdan çok rahat görulebılır ama yönetimin bunu görmemesı çok üzücü. Yani size bırleştırmeyın demıyorum hayır. Ama birleşirsede çok karışacak bunu değerlendırmenız lazımdı anketten önce 2 tarafda birbirine ters. Mars-Jupiter gelırsek. Jupiterin durumu iyi. Marsla birleşirse herşey biter herşey bozulur yanı serverların bırbırıne ters olduğunu bılmıyosunuz. Biri çıkıp der herşey ayarlandı ama ayarlanamaz bu iş. Genel bakınca zaten çok belli bişey. Hele Jupiter-Mars birleşmesı çok mantıksız. Venus-Merkür Bunların 2 si bi araya gelırse.. neyse :) Ben bunu sızın ıçın söyluyorum yanı demeyın bızden sanane dıye. Sonradan pişmanlık duyacağınız bi iş bu karıştırmayın oyunu. Benım ıçın sorun yok ama biçok insana ters düşecekdir. İşiniz ortayı alevlendırmek ama o düşüncenizle herşey daha kötüye ilerler, karışır, tadı kaçar. Bunları düşünmeden birleşsin diyen insanlar var. Onlara soruyum; Marsdakı ıtemler Jupiterdeki itemlerle birmi? Jupiter itemleri işe yaramayacak ve biçok emek çöpe gidecek. Bunu düşünün. Merkür-Venus: Daha 1 Merküre alışkın ınsanla venusun tamamı geçınemıyor. Sizce birleşirse nasıl olacak? O birleşsin diyenler akıllarına getirsin sonra konuşsun eğlenceli oalcağını sanıyorlar ama biter o kadar emek. Yanı sızın ıçın ıyı bısey değil.

qq11d.png

Birleşsin diyenler. Siz bidaha düşünün ve bu birleşin diyecekler çoğalacak onlarda düşünsün.

kesinlikle katılıyorum , merkürdeki eski edit sayısının fazlalığıda göz önünde bulundurulmalı , oyuncu sayısı tekrardan artırılmak isteniyorsa banlar açılsın ve mail adreslerine mail gönderilsin ben çoğu oyuncunun tekrardan oyuna döneceği düşüncesindeyim

kesinlikle katılıyorum , merkürdeki eski edit sayısının fazlalığıda göz önünde bulundurulmalı , oyuncu sayısı tekrardan artırılmak isteniyorsa banlar açılsın ve mail adreslerine mail gönderilsin ben çoğu oyuncunun tekrardan oyuna döneceği düşüncesindeyim

Bu konuda haklısın.

Hakkaten Ya Gene Birleştirirken Bi sürü sorun cıkar setleri satmaya başladım gereksiz bişey birleştirmek eskisi gibi tadıda yok ayrı mesele . :)

Merkür-venüs birleşmesi bence iyi olacaktır. Merkürde o kadar eski var, merkürde o eskileri zaten parayı basan alıyor. Venüsten merküre geçenler de parayı basıp alabilirler :D (Markete yeni editler eklenmesi bence iyi olacaktır ancak bu konuda merkürde oynayanlar ne düşünür bilemem)

Ek olarak, mars-jüpiterin birleşmesi bencede kötü olur. O iki server birleşirse jüpiterdeki en iyi itemler pazarlarda görünecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri