HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merkür-venüs birleşmesi bence iyi olacaktır. Merkürde o kadar eski var, merkürde o eskileri zaten parayı basan alıyor. Venüsten merküre geçenler de parayı basıp alabilirler(Markete yeni editler eklenmesi bence iyi olacaktır ancak bu konuda merkürde oynayanlar ne düşünür bilemem)
Ek olarak, mars-jüpiterin birleşmesi bencede kötü olur. O iki server birleşirse jüpiterdeki en iyi itemler pazarlarda görünecektir.
Merkürle Venusun vs atma tarzı farklı. Anlaşamazlar.
kesinlikle katılıyorum , merkürdeki eski edit sayısının fazlalığıda göz önünde bulundurulmalı , oyuncu sayısı tekrardan artırılmak isteniyorsa banlar açılsın ve mail adreslerine mail gönderilsin ben çoğu oyuncunun tekrardan oyuna döneceği düşüncesindeyim
Adam hackli item bulundurmus Ban yemis neden banı acılsın oyun düzene girer ?
ya şöyle bi durum var venüsde gerçekten oyuncu çok azaldı yani o an hem merkürde hem venüsdeydim bizde 10 user belki var ama Merkür doluyu ki heralde bir çoğuda çöldedir ben user için istiyorum şahsen ha birleşmesi fena da olmaz bence ha birleşme esnasındaki çıkacak sorunları bilemem onda da şüphem yok değil de bilmiyorum ama Jüpiter mars birleşmesi katliam olur gibime geliyor ama Venüs Merkür birleşmesinde nasıl bi karışıklık olur bilemem bence iyi olabilir ilk başlarda ya merkürde çok eski var adamlar çok seri vs atıyor falan derdim de yani user çok azaldı ve oyun aşırı sıkıcı hal almaya başladı gerçekten(Venüs için konuşuyorum)
Ben mars-jüpiter birleşmesinden yanayım büyük eğlence olacaktır herşeyi ayarlar ermah abi.
Bence Merkür-Venüs birleşmesi olmalı
Metin2 bi savaş oyunu oldugunu unutmayın. kimse kimseyi sevmek zorunda degil ve sevmesi gereklide degil bence her iki tarafında birbirine ters düşmesi savaşı yani metin2 nin asıl amacını tekrar canlandırıcaktır. Yani ben herkesle iyi olacaksam kimseyle ters düşmüyceksem niye alıyorum o editleri niye kasıyorum o charı ? bence birleşme olsun hiç degilse can sıkıntıları giderilir eğerki mesele milletin birbirine ters düşmesi ise zaten merkür kendi içindeki ters düşüşlere yeterince alışık bi sorun çıkmaz. yani SERVERLER BİRLEŞTİRİLSİN...
Metin2 bi savaş oyunu oldugunu unutmayın. kimse kimseyi sevmek zorunda degil ve sevmesi gereklide degil bence her iki tarafında birbirine ters düşmesi savaşı yani metin2 nin asıl amacını tekrar canlandırıcaktır. Yani ben herkesle iyi olacaksam kimseyle ters düşmüyceksem niye alıyorum o editleri niye kasıyorum o charı ? bence birleşme olsun hiç degilse can sıkıntıları giderilir eğerki mesele milletin birbirine ters düşmesi ise zaten merkür kendi içindeki ters düşüşlere yeterince alışık bi sorun çıkmaz. yani SERVERLER BİRLEŞTİRİLSİN...- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)