emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

/dice -2147483648 2147483647 Problemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shorty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 114
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Elimde game 1765 olmadığı için onda diff hazırlayamadım, bir yere upload edip linki bana verirseniz game dosyasının ondada hazırlayabilirim.

game_r34083_sg
game_2019

için diff ekledim

http://www.turkmmo.com/metin2-priva...9868-dice-2147483648-2147483647-problemi.html

konunuzu r10'da paylaştım kodu paylaşmasaydınız keşke oyunu kapatan ben kendı sunucumda sayenızde engelledım hemen konunuzuda r10'da paylaşım sizin olduğunu belirttim konu linki :

sizde bence sadece forumdaki kayıtlı uyelere ve belli başlılarına verin bu sektördeki profesyonel kişiler zaten size ulaşırlar geriye kalan öylesıne pvp açan arkadaşlarada zaten bilişimler yardımcı olurlar fakat burdan konuyu görup kodu serverlere uygulayacak çoluk çocukları dusunemıyorum.. bence kodu kaldırıp bılısım sahıplerıne verın ve sektörde belli başlı kişilere verin diye dusunuyorum tabıkıde sızın kararınız.. iyi forumlar
oy oy oy zaten fixlemiş adam bu difi ekleyenlerde o kod çalışmayacak neyin dırdırını yapıyosun sen

senin gibi düşünenlerle işimiz var sizin kafalar yüzünden gelişemiyor zaten türk forumlarından çıkmıyor farklı şeyler

"sizin kafalar yüzünden" dediysem senin bi katkın etkin olduğunu düşündüğümden de değil zaten o kafadaki düşünce yapıları değişmeli

Son düzenleme:
oy oy oy zaten fixlemiş adam bu difi ekleyenlerde o kod çalışmayacak neyin dırdırını yapıyosun sen

senin gibi düşünenlerle işimiz var sizin kafalar yüzünden gelişemiyor zaten türk forumlarından çıkmıyor farklı şeyler

"sizin kafalar yüzünden" dediysem senin bi katkın etkin olduğunu düşündüğümden de değil zaten o kafadaki düşünce yapıları değişmeli

senin kafan çok güzel düşünüyor değil mi eklemeyenler ve bu konuyu göremeyenleri pvp serverleri ne hale gelecek ileri zekalı arkadaşım ?
çok biliyorsun böyle şeyleri senin gibi çoluk çocuk kodları görüp milletin işine salça olacak neyse birdaha sana cevap veremeyeceğim seviyene inmek istemiyorum..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri