farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

[OFFİCİAL]Unpacked 2012 and 2013 binary

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bakam321
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Ey bakam321
Epvpde yalvarıyorsun ve istediğini alıyorsun "TÜRKİYE" ' de ahkam kesiyorsun. Kusura bakma senin bile erişemiceğin noktalara erişiyorum ben senin gibi lamere niye anlatıyorum ki :D anlıyacak kadar beynin var mı?
Ya bırak bu bakam mıdır nedir bir şey bilmiyor elalemin şeyi paylaşıp duruyor :D :D

Alkışlıyalım bakam321 lütfen neden diye sorarsanız bana?

Bu arkadaş bu yalvarma ile almanların/ingilizlerin gözünde bir kölelik kazanmış durumda başlıyalım.

-- => Devil's Catacomb(Şeytanın Yeraltı Mezarlığı) Ben Yaptım.(bakam321)

-- => Invoice Sunucu Dosyaları ( bakam321: Help me... )

-- => AntiMetin2 Panel Dosyalarını Arıyorum.. (bakam321)..

Kod:
bakam321 :
Kod:
[B][COLOR=DarkRed][COLOR=#000000]Do you have that will make me the following panel?[/COLOR][/COLOR][B][COLOR=Indigo]Please [IMG]http://cdn.elitepvpers.org/forum/images/smilies/smile.gif[/IMG]
[FONT=century gothic]
.AweZome' : [/FONT][/COLOR][/B][/B][COLOR=#000000][FONT=Verdana]Wrong section. You don't understand english, I think, because you post everything here, noob! ( Yanlış yer. Senin ingilizceni anlamıyorum. Sanırım sen her yere yorum atıyorsun, ezik![/FONT][/COLOR][B][B][COLOR=Indigo]

[/COLOR][/B][/B]

-- => Pet System Advanced Client ( Evcil Hayvan için arayüz arıyorum.. bakam321)

Haha :D

Bakam elitede bende varımda senin gibi böyle yalvaran görmedim lan sen ricky'den önce yaptıysan bileğimi kesicem adamın konusunda yorumların tavan yapmış elitede kaç yardım konusu açtığını herkes biliyor , sermandes , rock , major , qarezz herkes biliyor çok rezil oluyorsun çok.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri