mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

[OFFİCİAL]Unpacked 2012 and 2013 binary

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bakam321
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Ey bakam321
Epvpde yalvarıyorsun ve istediğini alıyorsun "TÜRKİYE" ' de ahkam kesiyorsun. Kusura bakma senin bile erişemiceğin noktalara erişiyorum ben senin gibi lamere niye anlatıyorum ki :D anlıyacak kadar beynin var mı?
Ben oyuna giremedimki Sadece İnsan Gibi Oyuna Girdinmi Diyoruz HERŞEYE KIZIYORSUN NEDEN BUKDAR ÇOK SİNİRLİSİN

Alkışlıyalım bakam321 lütfen neden diye sorarsanız bana?

Bu arkadaş bu yalvarma ile almanların/ingilizlerin gözünde bir kölelik kazanmış durumda başlıyalım.

-- => Devil's Catacomb(Şeytanın Yeraltı Mezarlığı) Ben Yaptım.(bakam321)

-- => Invoice Sunucu Dosyaları ( bakam321: Help me... )

-- => AntiMetin2 Panel Dosyalarını Arıyorum.. (bakam321)..

Kod:
bakam321 : [/FONT][B][COLOR=DarkRed][COLOR=#000000]Do you have that will make me the following panel?[/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000] [/COLOR][B][COLOR=Indigo]Please [IMG]http://cdn.elitepvpers.org/forum/images/smilies/smile.gif[/IMG]
[FONT=century gothic]
.AweZome' : [/FONT][/COLOR][/B][/B][COLOR=#000000][FONT=Verdana]Wrong section. You don't understand english, I think, because you post everything here, noob! ( Yanlış yer. Senin ingilizceni anlamıyorum. Sanırım sen her yere yorum atıyorsun, ezik![/FONT][/COLOR][B][B][COLOR=Indigo]

[/COLOR][/B][/B][FONT=century gothic]

-- => Pet System Advanced Client ( Evcil Hayvan için arayüz arıyorum.. bakam321)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri