Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
oyuna girebildinmi![]()
![]()
Ey bakam321
Epvpde yalvarıyorsun ve istediğini alıyorsun "TÜRKİYE" ' de ahkam kesiyorsun. Kusura bakma senin bile erişemiceğin noktalara erişiyorum ben senin gibi lamere niye anlatıyorum ki
anlıyacak kadar beynin var mı?neden ?Şuanda bu yaptigin yorumlar sadece seni türkiyeye degil dünyaya rezil ediyor.![]()

Ben oyuna giremedimki Sadece İnsan Gibi Oyuna Girdinmi Diyoruz HERŞEYE KIZIYORSUN NEDEN BUKDAR ÇOK SİNİRLİSİNEy bakam321
Epvpde yalvarıyorsun ve istediğini alıyorsun "TÜRKİYE" ' de ahkam kesiyorsun. Kusura bakma senin bile erişemiceğin noktalara erişiyorum ben senin gibi lamere niye anlatıyorum kianlıyacak kadar beynin var mı?
Alkışlıyalım bakam321 lütfen neden diye sorarsanız bana?
Bu arkadaş bu yalvarma ile almanların/ingilizlerin gözünde bir kölelik kazanmış durumda başlıyalım.
--
--
--
--
Bu arkadaş bu yalvarma ile almanların/ingilizlerin gözünde bir kölelik kazanmış durumda başlıyalım.
--
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
=> Devil's Catacomb(Şeytanın Yeraltı Mezarlığı) Ben Yaptım.(bakam321)--
=> Invoice Sunucu Dosyaları ( bakam321: Help me... )--
=> AntiMetin2 Panel Dosyalarını Arıyorum.. (bakam321)..
Kod:
bakam321 : [/FONT][B][COLOR=DarkRed][COLOR=#000000]Do you have that will make me the following panel?[/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000] [/COLOR][B][COLOR=Indigo]Please [IMG]http://cdn.elitepvpers.org/forum/images/smilies/smile.gif[/IMG]
[FONT=century gothic]
.AweZome' : [/FONT][/COLOR][/B][/B][COLOR=#000000][FONT=Verdana]Wrong section. You don't understand english, I think, because you post everything here, noob! ( Yanlış yer. Senin ingilizceni anlamıyorum. Sanırım sen her yere yorum atıyorsun, ezik![/FONT][/COLOR][B][B][COLOR=Indigo]
[/COLOR][/B][/B][FONT=century gothic]
--
=> Pet System Advanced Client ( Evcil Hayvan için arayüz arıyorum.. bakam321)Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)