HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İŞTE GM NIN ATTIGI SS LER EN SONdAKI SS DE ZEYN0 O KUFUR EDEN CARI BENIM YAN CARIM SANIYOR VE SU CUMLEYİ KURUYOR YAN CARINDAN DAHA RHAT YAZIYORSUN DIYOR VE O YAN CARI BENIM SANIP ChonyLesh i banlıyor haksızlıgı düzeltin lütfen
Bakın serberusla ben hakaret ettım ona bişey demıyorum ama o kufur eden sahsın yuzunden benm carım ban yıyor adalet yerini bulsun benm ss lerde hiç bi şekilde kufurle alakam yok sadece tartısma var o kadar
olur mu sen onunla da hakaret etmedin bak burada söylüyorusun o da haksız yere banlandı.
Oyunda derdimiZİ anlatıcagımız artist olmayan gm istiyoruz en basta adam gıbı gm olmazsa bizde derdimizi efendı gıbı anlatamayız adam resmen gülüyor keyfine car banlıyor sonra yonetıme hakaret ettın dıye 1 hafta banlıyor hakkımızı savunuoz dıye 1 hafta ban mı atılır admin bey isminide söylemiyor artist gm niz sizin gözünüze girmiş dıolar bazı gm ler sımartıyorsunuz sonra gelıp bızı haksız yere banlıyorlar allahtan korkun
http://www.turkmmo.com/mmomt2/2619734-serberuss26-haksiz-yere-ban-atmak-_.html
Forum hesabın da haksız yere banlandı senin.
Biz kimi kime şikayet ediyoruzki suc bizde ne demişler köpek köpeği ısırmaz o yuzden daha fazla uzatmıcam buda son konum![]()
NOT: Siz görmeyin diye yazılanı silmiştim, sildiğim yazıyı geri getirdim inceleyebilirsiniz. adminim buradaki 1 köpek ben oluyorsam diğer köpek siz oluyorsunuz @peacemackers;
http://www.turkmmo.com/mmomt2/2621451-serberuss26.html#post14580385
Oyunda ban cezası alan charın ise diğer küfür eden yüzünden değil hakarete varan konuşmaların içindi. Şimdi boşuna yaygara yapma. Sen bu lafları söylerken sana hakaret eden var mı? Konuşma hakkı sadece sende mi? Yok serverle ilgilenmeyen gm miş aylardır sizi dinliyorum gelip, sorunlarınızı çözmeye çalışıyorum. Sizin derdiniz başka. Sanki karşınızda maaşlı elemanınız var gibi her lafı söyleyebileceğinizi sanıyorsunuz. Sen orada bana foruma gelip "köpek" deme hakkını kendin de buluyorsan ben de seni susturma hakkını kendim de buluyorum.
Son düzenleme:
Bu ve benzer durumlarda oyun yönetiminde ki en rütbesi düşük kişiden başlayarak en üstteki kişiye kadar ettiğiniz en ufak hakaretten dolayı sınırsız banlanırsınız forum ve oyun kuralları gayet açık ve nettir. bu kuralları okuyarak kabul ederek oyuna giriş yapıyorsunuz. Herkes yaptıgının karşılığını muhakkak ki alacaktır suan da sizlerin almış oldugu gibi bizler burda yapmadııgmız ve bilgimiz olmadıgı seyler yüzünden kimsenin hakaretine magruz bırakmam kimseyi istedğiniz kadar konu acabılrsınız istedıgınız kadar hakaret edebilirsiniz en dogal hakkınız biizmde sizleri uzaklaştırmak en doğal hakkımız şikayetçi oluyorsanız ya edebiniz adabınızla oyunu oynarsınız yada oyunu komple siler kendiniz uzaklaşırsınız.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)