HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Chonylesh küfür etmedigi halde ban lanıyor nasıl ıs bu bu gm ler bölemı yetkılerını kullanıyor bu oyunda bi düzen olmalı ilgilenın oyunda bosu bosuna ban atmakta neyın nesi rica ediyorum düzgünce isinizi yapın
Chonylesh nickli car tartısmıs olablir online halindeki gm ile fakat kufur eden gereksiz serhat yani Chonylesh deildir gm ve yoneticiler bi ilgilenirmisiniz lutfen
Bakın serberusla ben hakaret ettım ona bişey demıyorum ama o kufur eden sahsın yuzunden benm carım ban yıyor adalet yerini bulsun benm ss lerde hiç bi şekilde kufurle alakam yok sadece tartısma var o kadar
Tuxxu nun attıgı son ss de zaten zeyn0 o kufur eden carı ben sanıp yan carından daha kolay kufur edıyorsun dıye bır cumle kullanmıs ama o car benım degil ip lerine bakabılırsınız yanlıs anlasılmayı duzeltın lutfen bnm carım chonylesh tır
Chonylesh serhatın çarıdır o çarla küfür etmediği halde ban yemesi haksızlık serhat yancarla küfur etmez asla rica ediyoruz ilgilenirmisiniz
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)