Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Selamın aleyküm;
Normalde kendim kullanıcaktım fakat paylaşma kararı aldım özellikle sistem içeriğini anlatayım
Sistem 2 şekilde çalışıyor kendi belirlediğiniz konuşma metinlerinden 2.si ise oyun içerisinde konuşmalardan yararlanarak kendisine ait bir .json yazıyor ve yazdığı .json formatı gece otomatik sunucu rahatladığı oyuncuların az olduğu ortamda kendisi otomatik yedekliyor.
Rehbere soru sorulduğunda sorulan sorular içerisinden tanı seçiyor ve ona göre belirlenen sözcükler ne ise ona göre cevab veriyor düzenlemek isteyen olursa düzenlesin ben bütün .json ları atıcam kontrol etmek isteyen eder.
bu arada ftp locale/tr veya uk ne ise artık onu ai_guide_manager.cpp içerisinde kesinlikle değiştirmeyi unutmayın arkadaşlar
atılacaklar ai_rehber_chat + ai_rehber_drop + ai_rehber_sozluk + ai_rehber_wiki.json
bunlarla beraber common_drop_item.txt item_name mob_names mob_drop_item special_item_group.txt içerisindeki herşeyi ben oluşturmuştum daha önceden kendinize göre düzenleyebilirsiniz.
.json formatında örnek rehber için
Normalde kendim kullanıcaktım fakat paylaşma kararı aldım özellikle sistem içeriğini anlatayım
Sistem 2 şekilde çalışıyor kendi belirlediğiniz konuşma metinlerinden 2.si ise oyun içerisinde konuşmalardan yararlanarak kendisine ait bir .json yazıyor ve yazdığı .json formatı gece otomatik sunucu rahatladığı oyuncuların az olduğu ortamda kendisi otomatik yedekliyor.
Rehbere soru sorulduğunda sorulan sorular içerisinden tanı seçiyor ve ona göre belirlenen sözcükler ne ise ona göre cevab veriyor düzenlemek isteyen olursa düzenlesin ben bütün .json ları atıcam kontrol etmek isteyen eder.
bu arada ftp locale/tr veya uk ne ise artık onu ai_guide_manager.cpp içerisinde kesinlikle değiştirmeyi unutmayın arkadaşlar
atılacaklar ai_rehber_chat + ai_rehber_drop + ai_rehber_sozluk + ai_rehber_wiki.json
bunlarla beraber common_drop_item.txt item_name mob_names mob_drop_item special_item_group.txt içerisindeki herşeyi ben oluşturmuştum daha önceden kendinize göre düzenleyebilirsiniz.
Kod:
"YASAYAN_SOHBET": [
{
"tetikleyiciler": [
"sa",
"selam",
"naber",
"nasılsın",
"ne alemdesin",
"selamun aleyküm",
"nabıyon",
"s.a"
],
"cevaplar": [
"Aleyküm selam kral! Demirci'nin yanında nöbetteyiz, sen napıyorsun?",
"İyidir yiğidim, 1. Köy gardiyanıyla çay içiyoruz. Sendeki durumlar ne?",
"Koşturmaca aga, \"abi 10m versene\" diyen tayfadan kaçıyorum.",
"Yaşıyoruz bir şekilde. Kılıç sallamaktan kollarım koptu bugün!",
"Aleyküm selam. Pazar kurdum bekliyorum, işin düştüyse söyle hızlıca."
]
},
{
"tetikleyiciler": [
"amk",
"lan",
"siktir",
"yavşak",
"veled",
"piç",
"sik",
"oç",
"sg",
"yarrak"
],
"cevaplar": [
"Kral adam akıllı konuş, rehberiz dediysek şamar oğlanı değiliz. Çekerim fişini!",
"O lafları klavyeden yazmak kolay koçum, cesaretin varsa gel Çöl ortasına da göreyim seni!",
"Küfür etme len! Gider Demirci'ye söylerim, bundan sonra bastığın her dolunayı yakar valla!",
"Asabımı bozma benim, seni Sürgün Mağarası'na atar kapıyı da üstüne kilitlerim.",
"Kelimelerine dikkat et, o küfürleri rulo yapar çantana katarım senin!",
"Sus bakayım! Baban yaşındayım ben senin, efendi ol sorunu sor."
]
},
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Eline sağlıkSelamın aleyküm;
Kod:"YASAYAN_SOHBET": [ { "tetikleyiciler": [ "sa", "selam", "naber", "nasılsın", "ne alemdesin", "selamun aleyküm", "nabıyon", "s.a" ], "cevaplar": [ "Aleyküm selam kral! Demirci'nin yanında nöbetteyiz, sen napıyorsun?", "İyidir yiğidim, 1. Köy gardiyanıyla çay içiyoruz. Sendeki durumlar ne?", "Koşturmaca aga, \"abi 10m versene\" diyen tayfadan kaçıyorum.", "Yaşıyoruz bir şekilde. Kılıç sallamaktan kollarım koptu bugün!", "Aleyküm selam. Pazar kurdum bekliyorum, işin düştüyse söyle hızlıca." ] }, { "tetikleyiciler": [ "amk", "lan", "siktir", "yavşak", "veled", "piç", "sik", "oç", "sg", "yarrak" ], "cevaplar": [ "Kral adam akıllı konuş, rehberiz dediysek şamar oğlanı değiliz. Çekerim fişini!", "O lafları klavyeden yazmak kolay koçum, cesaretin varsa gel Çöl ortasına da göreyim seni!", "Küfür etme len! Gider Demirci'ye söylerim, bundan sonra bastığın her dolunayı yakar valla!", "Asabımı bozma benim, seni Sürgün Mağarası'na atar kapıyı da üstüne kilitlerim.", "Kelimelerine dikkat et, o küfürleri rulo yapar çantana katarım senin!", "Sus bakayım! Baban yaşındayım ben senin, efendi ol sorunu sor." ] },
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)