- Konular
- 132
- Online süresi
- 1ay 5g
- Reaksiyon Skoru
- 690
- Altın Konu
- 33
- Başarım Puanı
- 214
- TM Yaşı
- 9 Yıl 8 Ay 18 Gün
- MmoLira
- 8,829
- DevLira
- 24
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Resident Evil Requiem’de o her şeyin birbirine girdiği, merminin bitmek üzere olduğu anlarda karşına çıkan Bar ve Lounge kasası var ya... İnsanı cidden sinir ediyor. Orada canın az, peşinde ne olduğu belirsiz bir hırıltı var, sen gelmişsin kapalı bir çelik kutuyla uğraşıyorsun. Valla ben ilk karşılaştığımda "Acaba bir yerlerde ipucu var mı?" diye her masanın altına, her boş bardağın içine bakmıştım ama nafile, oyun seni o an çaresiz bırakmayı seviyor.
Neyse ki senin o kadar vakit kaybetmene gerek kalmadı, ben işi senin için çözdüm. Eğer oyunu öyle çok kasmadan, yani Gündelik (Casual) veya Standart modda akıyorsan işin aslında o kadar da zor değil. Kasaya yaklaştığında şu kombinasyonu bir dene: Önce sola doğru bir 10 tur çevir, sonra hiç beklemeden sağa kırıp 80'e gel ve son olarak tekrar sola dönüp 30’da dur. O meşhur "klik" sesini duyduğunda içinden çıkanları görünce "oh be" diyeceğine eminim. Genelde hayat kurtaran cinsten mühimmatlar çıkıyor oradan, o yüzden sakın es geçme derim.
Ama bak, eğer "ben zoru severim arkadaş" deyip Delilik (Insanity) modunda takılıyorsan, geliştiriciler orada işi iyice yokuşa sürmüşler, haberin olsun. O modda hayatta kalmak zaten bir mucizeyken bir de kasanın şifresini tamamen değiştirmişler. Oradaki gizli numaramız şu: Önce sağa 20, sonra sola 50 ve en son tekrar sağa 30.
Bunu girerken ellerin titremesin, çünkü o modda en ufak bir hata bile pahalıya mal olabiliyor. Kasayı boşalttığın gibi topukla oradan; biliyorsun, Resident Evil’da bir oda ne kadar sessizse o kadar tekinsizdir. Hadi bakalım, ganimetin bol olsun, o koridorlarda gözünü dört aç!
Neyse ki senin o kadar vakit kaybetmene gerek kalmadı, ben işi senin için çözdüm. Eğer oyunu öyle çok kasmadan, yani Gündelik (Casual) veya Standart modda akıyorsan işin aslında o kadar da zor değil. Kasaya yaklaştığında şu kombinasyonu bir dene: Önce sola doğru bir 10 tur çevir, sonra hiç beklemeden sağa kırıp 80'e gel ve son olarak tekrar sola dönüp 30’da dur. O meşhur "klik" sesini duyduğunda içinden çıkanları görünce "oh be" diyeceğine eminim. Genelde hayat kurtaran cinsten mühimmatlar çıkıyor oradan, o yüzden sakın es geçme derim.
Ama bak, eğer "ben zoru severim arkadaş" deyip Delilik (Insanity) modunda takılıyorsan, geliştiriciler orada işi iyice yokuşa sürmüşler, haberin olsun. O modda hayatta kalmak zaten bir mucizeyken bir de kasanın şifresini tamamen değiştirmişler. Oradaki gizli numaramız şu: Önce sağa 20, sonra sola 50 ve en son tekrar sağa 30.
Bunu girerken ellerin titremesin, çünkü o modda en ufak bir hata bile pahalıya mal olabiliyor. Kasayı boşalttığın gibi topukla oradan; biliyorsun, Resident Evil’da bir oda ne kadar sessizse o kadar tekinsizdir. Hadi bakalım, ganimetin bol olsun, o koridorlarda gözünü dört aç!
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Eline sağlık
- Konular
- 442
- Online süresi
- 2ay 24g
- Reaksiyon Skoru
- 3,218
- Altın Konu
- 133
- Başarım Puanı
- 249
- TM Yaşı
- 2 Yıl 8 Ay 28 Gün
- MmoLira
- 49,879
- DevLira
- 12
Eline sağlık
- Konular
- 1,953
- Online süresi
- 1ay 8g
- Reaksiyon Skoru
- 3,987
- Altın Konu
- 140
- Başarım Puanı
- 339
- TM Yaşı
- 6 Yıl 9 Ay 24 Gün
- MmoLira
- 39,465
- DevLira
- 150
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER,ELİNE SAĞLIK.
- Konular
- 1,185
- Online süresi
- 26g 9771s
- Reaksiyon Skoru
- 2,666
- Altın Konu
- 32
- Başarım Puanı
- 344
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 4 Gün
- MmoLira
- 18,398
- DevLira
- 90
Eline sağlık, paylaşım için teşekkürler 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)