bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Beyaz Hosting Nasıl bilirsiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hobbit Master
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Hobbit Master

Level 4
TM Üye
Konular
30
Reaksiyon Skoru
32
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 10 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
67
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Nasıl bilirsiniz?

kardeşim sorunsuz bir files+sunucu arıyorsan vezirhost tan almanı öneririm 5 10 lira fazla ver burdan al ben aldım oldukca memnunum hertürlü ilgilenıyorlar senden kaynaklanan sorunları bile hallediyorlar
mesela bende sen gibi sağlam sunucu arıyordum vezirhost karsıma cıktı ve msnden konustum bana dediler ki istediklerinizi karşılayabiliriz buna söz veriyoruz ve şuan tüm konusmaları kayıt altına alın eğer yapmazsak elinizde koz olur falan dediler güvendim aldım ve cok memnunum bircok dolandırıcı sunucular var dikkatli ol ben bir kere yandım ! sende yanma filesimi görmek istersen mesaj atabilirsin.
msnleri : mert@vezirhost.net bi konus derim uyarsa alırsın.

Son düzenleme:
kardeşim sorunsuz bir files+sunucu arıyorsan vezirhost tan almanı öneririm 5 10 lira fazla ver burdan al ben aldım oldukca memnunum hertürlü ilgilenıyorlar senden kaynaklanan sorunları bile hallediyorlar
mesela bende sen gibi sağlam sunucu arıyordum vezirhost karsıma cıktı ve msnden konustum bana dediler ki istediklerinizi karşılayabiliriz buna söz veriyoruz ve şuan tüm konusmaları kayıt altına alın eğer yapmazsak elinizde koz olur falan dediler güvendim aldım ve cok memnunum bircok dolandırıcı sunucular var dikkatli ol ben bir kere yandım ! sende yanma filesimi görmek istersen mesaj atabilirsin.
msnleri : mert@vezirhost.net bi konus derim uyarsa alırsın.

kendi reklamını yapma konumu kirletme!

kendi reklamım mı ?

bak hala yazıyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri