- Konular
- 30
- Reaksiyon Skoru
- 32
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Nasıl bilirsiniz?
- Konular
- 48
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
kardeşim sorunsuz bir files+sunucu arıyorsan vezirhost tan almanı öneririm 5 10 lira fazla ver burdan al ben aldım oldukca memnunum hertürlü ilgilenıyorlar senden kaynaklanan sorunları bile hallediyorlar
mesela bende sen gibi sağlam sunucu arıyordum vezirhost karsıma cıktı ve msnden konustum bana dediler ki istediklerinizi karşılayabiliriz buna söz veriyoruz ve şuan tüm konusmaları kayıt altına alın eğer yapmazsak elinizde koz olur falan dediler güvendim aldım ve cok memnunum bircok dolandırıcı sunucular var dikkatli ol ben bir kere yandım ! sende yanma filesimi görmek istersen mesaj atabilirsin.
msnleri : mert@vezirhost.net bi konus derim uyarsa alırsın.
mesela bende sen gibi sağlam sunucu arıyordum vezirhost karsıma cıktı ve msnden konustum bana dediler ki istediklerinizi karşılayabiliriz buna söz veriyoruz ve şuan tüm konusmaları kayıt altına alın eğer yapmazsak elinizde koz olur falan dediler güvendim aldım ve cok memnunum bircok dolandırıcı sunucular var dikkatli ol ben bir kere yandım ! sende yanma filesimi görmek istersen mesaj atabilirsin.
Son düzenleme:
- Konular
- 30
- Reaksiyon Skoru
- 32
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
kardeşim sorunsuz bir files+sunucu arıyorsan vezirhost tan almanı öneririm 5 10 lira fazla ver burdan al ben aldım oldukca memnunum hertürlü ilgilenıyorlar senden kaynaklanan sorunları bile hallediyorlar
kendi reklamını yapma konumu kirletme!
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)