emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

GameMaster - ankA- 2007-2008 - Unutmuyacağız.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IIEfsaNeII
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar sevgili arkadaşlar, gerçektende bende 5-6 yıllık bir metin2 oyuncusuyum tabi ki şimdi bıraktım.Çünkü herşey çocuklukda , gençliğimde kaldı eski günleri hatırlamak için resimlere videolara bakıyordum bugün Metin2 geldi gözümün önüne. Hemen ankA 'yı hatırladım.

ankA Kimdir ?

Metin2 Türkiye GameMaster Takımında Olan sadece 3 GM den biriydi.2007-2008 Yıllari arasında görev yaptı.Bende ondan 1 yıl sonra zaten metin2'yi bıraktım çünkü gerçekten Metin2'yi Türkiyeye sevdiren kişilerden biri . Eskiden GM Takımı 3 kişiydi tabi ki yabancılar tarafından denetleniyordu ama bizim Türk takımımız 3 Kişiydi.
Peki neden bunu paylaştım farkındaysanız GM lik sözleşmeleri siz görevinizi en iyi şekilde yapana kadar sürer. Ama ankA istifa etti yani atılmadı. Sadece 1 Yıl oyunda GM'lik yaptı.Neden bu kadar kısa sürdü ? Afedersiniz ama ben bunu çok iyi araştırdım kanıtıda varsa yalanlayacak biri bu iddayi burdan yazabilir. "AnkA " bugünkü GM lerin yaptıgını yapmıyordu. Her gün oyuncuların arasında olup her gun farklı farklı eventler yapıyordu oyuncuların oyundan zevk çıkarmasını sağlıyordu ama bugüne bakıyoruz GM oyuna girio bir merhaba dedigi yok ankA ne yapıyordu ? Girip elinden geldigince PM ler açık bir şekilde sohbet etmeye çalışıyordu.Oyuncuların sorunlarını dinliyordu. O zamanlar oyunda birde
Hile denilen bir kelime yoktu metin2 de zamanla içine ***** Metin2 nin zaten ondan sonra herşey böyle devam etti.

ankA 'nın İstifa etme nedeni ?

öncelikle şunuda belirtmek isterim ankA oyunu bırakti oyudan duyuru atti ve hemen 1 gün sonra internette sadece metin2 yazdiginizda ankA nın duyuruları ve oyunu bıraktıgı haberleri geliyordu. İşte o zamanlardan bir oyuncudan mesaj ankA ya. Nerden buldum derseniz. Metin2.org ' un arjivinden 2008 yılı şerefsizler afedersiniz yorumları silmişler ama çok büyük bir uğraş sayesinde ortaya çıkardım.

"
AnkA'ya laf atmayin.
O herzaman Metin 2 TR deki insanlarin igiligini dusundu ama siz onu kucuk dusuruyonuz.
Ve AnkA gittigi icin Metin 2 TR yi biraktim, cunku cok pislendi ve sizde iyi halt ettiniz.
AnkA eger benim bu yazdigimi bir zaman okursan bil ki seni hic unutmayacagim.Sen hep bizim igilimizi dusundun seni mutlu edemedik lutfen bizi affet, ve yolun acik olsun Anka GM'lerin GM'si."
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaslar Anka Metin 2 Office gm si yani metin2 ofisinde gm idi orada ankayı ve diğer türkleri aşşağlıyorlardı anka buna dayanamayıpta istifa etti ! Ve onun sağdık dostu atada oyunu bıraktı !
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Evet arkadaşlar,daha da fazla var ben sadece anlaşılır olması için 2 sini seçtim. Anlayacağınız Metin2 ve yabancılar böyle bir şirket tabi hala öylemi bilmiyorum. Ama " ankA" nın gururu vardı Türklügünü ayaklar altına alacak biri değildi. Şerefsizler bizim Türklügümüzü çekemedikleri için alay ettikleri için ankA da istifa etti.Yoksa ankA bu işin parasal yönünde olsaydı hala daha bırakmaz ne kadar ona sövselerde dalga geçselerde parasını kazanır ve belkide Metin2 çapında en zengin kişilerden biri olabilirdi. Ama o parayı değil- Gururu seçti.İşte METİN2 YÖNETİMİ BU KADAR AŞAĞI DÜŞMÜŞ BİR ŞİRKETTİ O ZAMANLAR. HALA DAHADA ÖYLE SANIRIM ÇÜNKÜ OYUNUN İÇİNE-**** .

Bu kadar yazıyı okudugunuz için teşekkür ederim. ankA 'yı hiç bir zaman unutmayacağız. Zaten tek bildigim GM di o benim. Ve işte ankA oyunu bıraktıktan 1-2 Hafta sonra yapılan videolardan bazıları. ankA ya geri gelmesi için yapılan videolar.

----------------------------------------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri