Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Forum Hakkında Önerileriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 388
  • Görüntüleme Görüntüleme 25K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Tek Siz Atmıyorsunuz Birçok Üye Attığından Cevap Veremiyorlar Benim Yapabileceğim Birşey Olursa Bana ÖM Atabilirsin.

Her üyeye cevap vermek 1 saat sürmüyor ya...
1 hafta sonra bile cevap alamıyorsak biz ne yapalım?

Üstelik forumda çok nadiren konulara cevap yazdıklarını gördüm. Konular boşuna açılmıyor sonuçta.

Her üyeye cevap vermek 1 saat sürmüyor ya...
1 hafta sonra bile cevap alamıyorsak biz ne yapalım?

Demek İstediğimi Anlamadınız Galiba Adminlerimizin Görevleri : Mmomt2 , Turkmmo , Reel Hayatı , Sorunlar , ÖM Adminlerimiz Bunların Hepsini Yapmak İçin Çok Çalışıyorlar Zaten Benim İlgilenebileceğim Bir Sorununuz Varsa ÖM Atın Cevap Veririm Bende Cevap Alamıyorum Bazen Öm'lere Beklerseniz Mutlaka Cevap Verilir.

İmzama resim ekleyemiyorum , Üye iken bu çok basit bir profile neden oluyor. @admin;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Demek İstediğimi Anlamadınız Galiba Adminlerimizin Görevleri : Mmomt2 , Turkmmo , Reel Hayatı , Sorunlar , ÖM Adminlerimiz Bunların Hepsini Yapmak İçin Çok Çalışıyorlar Zaten Benim İlgilenebileceğim Bir Sorununuz Varsa ÖM Atın Cevap Veririm Bende Cevap Alamıyorum Bazen Öm'lere Beklerseniz Mutlaka Cevap Verilir.

Sizin halledebileceğiniz sorunum olmadı hiç. Her sorunumuza cevap alabilmek için 3 hafta bekleyeceksek yandık...

Uzman Seçimleri Çok Düzensiz.
Mesela Geçen Ay 02.05.2013 tarihinde uzman seçimleri yapıldı.
Şimdi Ne Zaman Yapılacak hiç kimsenin bir fikri yok.
Düzensiz oldugu için biz tm üyeler olarak kendi adıma konuşuyorum.
Ben Bu Düzensizlikten nefret ediyorum.
Uzman Seçimleri düzensiz oldugu için insanlar paylaşım yapmaktan bıkıyor , konu bildirmekten felan.
Terfii Olunca insan dahada hevesleniyor daha iyisini yapmalıyım gibi.
bu konuda zaten bir tarih vermiyoruz farkındaysanız. Belirli şeyler olgunlaştıkça her ay alım yapılıyor genelde

Acaba fahri üyeler reklamsız gezse olmaz mı? :/
tm üyelerde reklamsız gezmiyor şuan ilerde düzenleme yapabiliriz fahri üyeler ile ilgili

Benim önerim moderatörler, yetkililer, adminler, üyelerin mesajlarına cevap vermek için günde en az 1 saat ayırsınlar. Yardım için ö.m veya p.m atıyorum karşılık alamıyorum.
Sizin halledebileceğiniz sorunum olmadı hiç. Her sorunumuza cevap alabilmek için 3 hafta bekleyeceksek yandık...
Soru veya sorunlarınız için eğer özel şeyler değil ise forumda konu açmanız veya uygun konu altına yazmanız gerekiyor. bu forum bunun için var. Herkes herşeyi bizlere özel mesajla sorarsa biz bunun altından kalkamayız.

İmzama resim ekleyemiyorum , Üye iken bu çok basit bir profile neden oluyor. @admin ;
aldığın hata nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri