Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Uzman Üye ya da terfilerin yapımı her ay olsa ne olur hiç düşündünüz mü ?
Yeteri kadar uzman üye var hadi 1 ay oldu uzman seçimleri yapalım hop alımlar oldu ardından 1 ay geçti zaman geldi yine alalım hop yine alındı ? Asıl böyle daha düzensiz değil mi? Her şey in bir düzeni var zamanı gelince uygun bir zamanda alımlar yapılıyor zaten.
Zaten Her Ay Yapılır , Benim Demek İstedigim Mesela 02.04.2013'te yapılmış diğer seçim ta diğer ayın sonunda oluyor.
Uzman Seçimleri Çok Düzensiz.
Mesela Geçen Ay 02.05.2013 tarihinde uzman seçimleri yapıldı.
Şimdi Ne Zaman Yapılacak hiç kimsenin bir fikri yok.
Düzensiz oldugu için biz tm üyeler olarak kendi adıma konuşuyorum.
Ben Bu Düzensizlikten nefret ediyorum.
Uzman Seçimleri düzensiz oldugu için insanlar paylaşım yapmaktan bıkıyor , konu bildirmekten felan.
Terfii Olunca insan dahada hevesleniyor daha iyisini yapmalıyım gibi.
hımm düzensiz falan değil ortalama en fazla 1,5 ayda 1 kez yapmaya çalışıyorum. Ayrıca sen biraz hızlı gitmiyor musun? 02.05.2013
Belirli bir zaman da bağlı değil alımlar bu nedenle kimsenin fikrinin olmaması çok doğaldır.
hımm düzensiz falan değil ortalama en fazla 1,5 ayda 1 kez yapmaya çalışıyorum. Ayrıca sen biraz hızlı gitmiyor musun? 02.05.2013![]()
Belirli bir zaman da bağlı değil alımlar bu nedenle kimsenin fikrinin olmaması çok doğaldır.
Evet tarihte bi yanlışlık yapmışım

Mesela ben kendimi terfiler için çok hırpalıyorum forumda bir kaç uzman üye , co-admin arkadaşım bunu biliyor.
Sadece biraz daha zamana bağlı olmasını istiyorum.
Örneğin Şöyle Olsa.
Bu Ay Uzman Üye Alımları 03.05.2013'te oldu. ( Örneğin )
Diğer Ayda 10.06.2013 tarihinde olabilir.
Yani Seçim Yapılıyor , bir ay sonrasında o süre geldikten sonraki 1 hafta içindede diğer seçimler yapılsa gibi.
Ama Siz Bilirsiniz. ( Kötülemek Gibi Bir Amacım Yok ) @zeyn0;
Moderatör tarafında düzenlendi:
Evet tarihte bi yanlışlık yapmışım
Mesela ben kendimi terfiler için çok hırpalıyorum forumda bir kaç uzman üye , co-admin arkadaşım bunu biliyor.
Sadece biraz daha zamana bağlı olmasını istiyorum.
Örneğin Şöyle Olsa.
Bu Ay Uzman Üye Alımları 03.05.2013'te oldu. ( Örneğin )
Diğer Ayda 10.06.2013 tarihinde olabilir.
Yani Seçim Yapılıyor , bir ay sonrasında o süre geldikten sonraki 1 hafta içindede diğer seçimler yapılsa gibi.
Ama Siz Bilirsiniz. ( Kötülemek Gibi Bir Amacım Yok ) @zeyn0;
Zaten genelde o şekilde oluyor geçen ay hariç bu düzende gidiyordu inceleyip bakarsanız görebilirsiniz.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Zaten genelde o şekilde oluyor geçen ay hariç bu düzende gidiyordu inceleyip bakarsanız görebilirsiniz.
Sadece geçen ay üzerinden gittim ben kusura bakmayın.
Seçimler hakkında biraz bilgi verseniz iyi olur.
Tarih açısından.
Ben Sizin Profilinizden bugün hiç çıkmadım her 5 dakikada bir seçimler olmuş mu diye f5 çekiyorum.

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)