Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
su sıralar herkes lonca tanıtımı yapıyor toplu olarak gireceği swde ekip topluyor. bizde böyle bir bölüm açabiliriz kişiler hem loncalarını tanıtabilir. yada beraber oynamayi planladıkları serverdeki loncalarını burada paylaşabilir ekip toplayabiliecekleri bir alan güzel olabilirdi @admin;
Moderatör tarafında düzenlendi:
Benim önerim Deneme Moderatör seçimleriyle alakalı olacak ;
Öncelikle adminlerimizin ne şekilde ne zaman aktif olduklarını belli olmuyor reel hayatları da var sonuçta o yüzden belli bir tarih olsun diyemeyeceğim diyememde.Benim önerim seçimler yapılırken gereken araştırmalar zaten yapılıyordur ama seçimlerin daha sık olması örneğin 2 haftada bir gibi neden derseniz gerçekten çalışan online süresi yüksek olan hak eden üyelerimizin daha ön plana çıkması açısından bu şekilde düşünüyorum.
@admin ; yorumunuz benim ve forumumuz için önemlidir düşüncemi olumlu olumsuz yanıtlarsanız sevinirim iyi forumlar.
İHtiyaç oldukça alıyoruz. Yönetime girmek için çok sivrilen arkadaşlar oluyor forumda yaptıklarıyla onlara öncelik veirp toplu alımı beklemeden de alım yapabiliyoruz
Bence adminlerimiz tm üyelik 250 mesaj olunca olmasın.Direk tm üye olmasından yanayım.Mesaj kasılıyor.Saçma saçma mesajlar atılıyor.Bunu atanların arasında bende dahilim.Olmamasından yanayım,Adminlerimizin cevabını bekliyorum...
TM üye için sadece 250 mesaj olmak yetmiyor 1 aylık üyelik olması gerekiyor. PEk çok bölümde flood u düşük seviyelere indirdi bu uygulama
Facebook ve Twitterdeki Turkmmo Mmomt2 Sayfalarına Yönetici Alınabilir Bence Forumada Twitter Yetkilisi Facebook Yetkilisi Diye Ranklarda Eklenebilir Bu Sadece Bir Fikir Adminimiz Güvendiği Kişiler Bu Paylaşımları Yapabilir @admin ;
FAcebook ve twitter için bunu söyleme sebebin sanırım o sayfalarda farklı paylaşımlar yapılmasını istemen. Bu sayfalarda ekstra yöneticiler var fakat şuan okadar aktif kullanmıyoruz. İlerleyen dönemlerde portal yaparsak anasayfaya sosyal ağları da daha aktif kullanacağız
flodun önüne gecmek için üst üste atılan mesajlar ekleme olarak eklenebilir yani herkesin 1 konuda 1 mesajı olur böylece flood ve güncellemede olmaz ama yinede siz bilirsiniz
Benzer bir uygulamamız vardı fakat forumu çok kastığı için kaldırdık şuan farklı bir sistem üzerinde çalışıyoruz
Yönetimdeki Üyelerin Yaş Sınırları +18 Olmalı... Doğru Ve Düzgün Karar vermek açısından ondan aşağısı çocuk statüsüne giriyor.
Yaş bizim kriterimiz değil 25 yaşında olupta çocuk gibi davranan adamlar var. Biz kişinin olgunluğuna bu ağırlığı kaldırıp kaldıramamasına bakıyoruz. Bunuda deneme moderatör olduğu süreçte belirliyoruz
Bu internet aleminde cok dolandirma oluyor siz buna bi care bulsaniz mesala bi ticaret alani acsaniz bide yetkili koysaniz herkes ticaretini daha kolaylastirsa ve kimsenin hakki yenmese
Bununla ilgili elimizden geleni yapıyoruz fakat birazda kullanıcıların bilinçlenmesi gerek. Bu ticaret ile ilgili yeniliklerimizde bu ayiçinde aktif olacak.
su sıralar herkes lonca tanıtımı yapıyor toplu olarak gireceği swde ekip topluyor. bizde böyle bir bölüm açabiliriz kişiler hem loncalarını tanıtabilir. yada beraber oynamayi planladıkları serverdeki loncalarını burada paylaşabilir ekip toplayabiliecekleri bir alan güzel olabilirdi @admin ;
http://www.turkmmo.com/metin2-pvp-serverlar-lonca-tanitimlari/
açtım. içeriği ve düzenlemelerini ilerde yaparız şimdilik TM üyeler bu bölümde yapabilirler tanıtımlarını
http://www.turkmmo.com/metin2-pvp-serverlar-lonca-tanitimlari/
açtım. içeriği ve düzenlemelerini ilerde yaparız şimdilik TM üyeler bu bölümde yapabilirler tanıtımlarını
teşekkürler abi..
Uzman Seçimleri Çok Düzensiz.
Mesela Geçen Ay 02.05.2013 tarihinde uzman seçimleri yapıldı.
Şimdi Ne Zaman Yapılacak hiç kimsenin bir fikri yok.
Düzensiz oldugu için biz tm üyeler olarak kendi adıma konuşuyorum.
Ben Bu Düzensizlikten nefret ediyorum.
Uzman Seçimleri düzensiz oldugu için insanlar paylaşım yapmaktan bıkıyor , konu bildirmekten felan.
Terfii Olunca insan dahada hevesleniyor daha iyisini yapmalıyım gibi.
Uzman Seçimleri düzensiz oldugu için insanlar paylaşım yapmaktan bıkıyor , konu bildirmekten felan.
Uzman Seçimleri Çok Düzensiz.
Uzman Üye ya da terfilerin yapımı her ay olsa ne olur hiç düşündünüz mü ?
Yeteri kadar uzman üye var hadi 1 ay oldu uzman seçimleri yapalım hop alımlar oldu ardından 1 ay geçti zaman geldi yine alalım hop yine alındı ? Asıl böyle daha düzensiz değil mi? Forumda normal üyelerden fazla uzman üyeler kaplar forumu. Her şey in bir düzeni var zamanı gelince uygun bir zamanda alımlar yapılıyor zaten.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)