Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Acaba fahri üyeler reklamsız gezse olmaz mı? :/
Benim önerim moderatörler, yetkililer, adminler, üyelerin mesajlarına cevap vermek için günde en az 1 saat ayırsınlar. Yardım için ö.m veya p.m atıyorum karşılık alamıyorum.
Sadece geçen ay üzerinden gittim ben kusura bakmayın.
Seçimler hakkında biraz bilgi verseniz iyi olur.
Tarih açısından.
Ben Sizin Profilinizden bugün hiç çıkmadım her 5 dakikada bir seçimler olmuş mu diye f5 çekiyorum.![]()
Önerileriniz iyi fakat şu yönden düşünmekte gerekir insanlar robot degil her dakika bilgisayar başında olmazlar devam ettirmemiz gereken bir real ortamımızda bulunnmakta
Biraz sabırsızsınız anlaşılan forumun devamı etkileyecek olumlu fikirler üretirsek herkez için daha faydalı olacaktır fikrimce
seçimler ne zaman yapılacak gibi ve bu tarzda fikirler üretirsek admin kadrosunu ve yönetim kadrosuna biraz olumsuz düşünce bırakırız kişiligimizle
Benim önerim moderatörler, yetkililer, adminler, üyelerin mesajlarına cevap vermek için günde en az 1 saat ayırsınlar. Yardım için ö.m veya p.m atıyorum karşılık alamıyorum.
Tek Siz Atmıyorsunuz Birçok Üye Attığından Cevap Veremiyorlar Benim Yapabileceğim Birşey Olursa Bana ÖM Atabilirsin.
Önerileriniz iyi fakat şu yönden düşünmekte gerekir insanlar robot degil her dakika bilgisayar başında olmazlar devam ettirmemiz gereken bir real ortamımızda bulunnmakta
Biraz sabırsızsınız anlaşılan forumun devamı etkileyecek olumlu fikirler üretirsek herkez için daha faydalı olacaktır fikrimceseçimler ne zaman yapılacak gibi ve bu tarzda fikirler üretirsek admin kadrosunu ve yönetim kadrosuna biraz olumsuz düşünce bırakırız kişiligimizle
![]()
Ben biraz sabırsızımdır.
İstedigimi hızlı elde etmek için elimden gelen herşeyi yaparım.

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)