HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
///
Son düzenleme:
Forumumuz hakkında önerilerinizi bu konu altından yapabilirsiniz. Her türlü önerinize açığız...
DİKKAT! YENİ KATEGORİ AÇMA TALEPLERİNİZ İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ
[*=center]Son zamanlarda Server Tanıtımları bölümünde çok aşırı derecede aynı serverlerden konular var. Millet 2 defa konu açmak yasak olduğu için 3-4 hesap açıp tüm paylaşımlarımda yorum kasıyor.
[*=center]
[*=center]Şahsen TM üyelik için gereken mesaj sayısı arttırılmalı. Ve sadece mesaj sayısı ile değil forumda online olma süreside bunu etkilemeli.
[*=center]Örn: 48 Saat online süresi, 700+ Mesaj
[*=center]
[*=center]GM İlanları kısmınada faydası olacak GM İlanları kısmında 20 konudan 17 si GM Olmak istiyorum oluyor. Yürüttüğüm mantık şu. TM Üyelik değerli olunca Reklamcı GM alımları da bir hayli artacak
[*=center]
[*=center]Bu sayede Metin2 Private Server Tanıtımları bölümünde gereksiz serverlerin azalacağını ve daha sakin bir görünüm olacağını tahmin ediyorum. 1. Sayfada ki 30 serverden 10u tekli konu 20 side çift veya 3 konu aynı oluyor.
[*=center]
[*=center]TM Üyelik Herkesin harcı olmamalı.
yeni bölüm(c++, c#, python) için kural konusu göremedim, konu uplama için bi düzenleme yaparsanız daha güzel olur 4sayfa lık bölümde paylaşım konusu uplayan değişik tipler var
birde dif için bölüm göremedim alt başlık yada sabit bir konu üzerinden yapılırsa bölüm daha sağlıklı olur
@admin
birde dif için bölüm göremedim alt başlık yada sabit bir konu üzerinden yapılırsa bölüm daha sağlıklı olur
@admin
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)