Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Forum Hakkında Önerileriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 388
  • Görüntüleme Görüntüleme 25K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
quote_icon.png.pagespeed.ce.QHrJqViJia.png
byexpress Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle herkese hayırlı günler diliyorum. Turkmmo forumu Türkiye'nin en iyi mmo forumu olduğunu herkes biliyor. fakat son zamanlarda bazı şeyler hep ters gidiyor arkadaşlar, sistemlerin wareze düşmesi, emeklerin çalınması, düşmanlıklar vs vs. Türkmmo kurucuları, adminleri herkes bunun farkında, forumun en yoğun bölümü olan metin2 bölümü neredeyse devre dışı kalacak ve forumun hiti baya düşecek. Bu durum herkes için çok kötü. Yabancı forumlara akın ediyor millet, Turkmmo yönetimi değil, bizzat sahibi bu duruma el koymalı, rcden veya ts'den forumu bırakmış, paylaşım yapmayı bırakmış üyeler ile toplantı yapılması ve tekrar foruma çağırılması şart.

Benim birkaç önerim olacak;
1) Gerekli Toplantılar yapılmalı bu durumu bir eziklik olarak görmekten vazgeçip herkesle iletişim sağlanmalı.
2) Warez paylaşımın önüne geçilmeli, yeni moderatörler ile konu açıldıgı an kapatılması sağlanmalı
3) İkinci madde ile benzer olabilir fakat yinede yazayım, ücretli satılan dosyaların paylaşılması durdurulmalı
4) DAVETİYE SİSTEMİ'ne artık geçilmeli
5) Her bölümün kuralları yeniden düzenlenmeli.

Dediğim gibi forumun geleceği çöküşlerde, adminlerin umurlarında olmayabilir ama durum bundan ibaret. Yönetimin bir an önce el koyması şart.

Konunun bir kaç gün açık kalmasını istiyorum, herkes yorumlarını buradan belirtir ise gerçekten çok iyi olur.

TURKMMO VAZGEÇİLMEZ OLMALI.

@DevSheen; @CsFraNq; @ByCypruS; @xxerdo; @aksungur34; @skytech63; @xKaMeR1337x; @fatihbab34; @MysticGame; @EmreAkca06AnK; @EgeOzdmrs;

Öncelikle Merhaba Foruma geri dönmeyi düşünüyorum fakat beni turkmmo dan soğutan tek şey paylaştığımız konunun dowload linklerini yorum atmadan açılmaması lazım adam direk dowload ediyor yorum yok bişe yok hazır emeğimizin karşılığı 1 yorum ya onuda alamıyoruz hazır bıkkınlık geliyor bu gidişle kalıcı bir son verebilirim veya hesabı silebilirim... @admin;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri