HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Son aktivite profilde yazıcağına Aşşağıda kırmızı ile belirttiğim bölümde olsa daha iyi olur diye düşünüyorum
Bugün, 11:51
Certanes
Üyelik tarihi 18.07.2014
Son Aktivite : 12:09
Yer : Karşıyaka
Rep Gücü : 2255934
Rep Puanı : 225593198
ElyM2 Server: Ely2
Bahsedildi : 177 mesajda
Blog Girişleri :10
Böylelikler Yorum yaptığımızda veya konu açtığımızda ne zaman aktivite olduğmuz görülürmüş olur
@admin; @peacemackers;
Bugün, 11:51
Certanes
Üyelik tarihi 18.07.2014
Son Aktivite : 12:09
Yer : Karşıyaka
Rep Gücü : 2255934
Rep Puanı : 225593198
ElyM2 Server: Ely2
Bahsedildi : 177 mesajda
Blog Girişleri :10
Böylelikler Yorum yaptığımızda veya konu açtığımızda ne zaman aktivite olduğmuz görülürmüş olur

@admin; @peacemackers;
Son düzenleme:
Forumumuz hakkında önerilerinizi bu konu altından yapabilirsiniz. Her türlü önerinize açığız...
DİKKAT! YENİ KATEGORİ AÇMA TALEPLERİNİZ İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ
Sayın adminim bir önerim olacak..
4Story PvP Serverler Bölümünde TM üyelik kuralını getirilmesini arz ediyorum çünkü her önüne gelen konu acmakda ve bu acılan konular 3 günlük 1 haftalık serverlerdir. İlgilenirseniz sevinirim.
genellikle hepimizin en çok şikayetçi olduğu şey ; Bir konuda örneğin Metin2 pvp panel kısmında panel paylaştık diyelim bide dowload kısmı ekledik ya hani benim önerim Yorum atmadan o dowload linki gözükmesin istiyorum , mesela indirme linklerini görebilmek için lütfen yorum yapınız yazsa çok güzel olur.. @admin; Bu eklentiyi bekliyorum adminim
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)