kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

Forum Hakkında Önerileriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 388
  • Görüntüleme Görüntüleme 25K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Sayın admin ben 5-6 belirtiyorum ya kimse görmüyor yada görmezden geliyor takım gurupları arasına Sivasspor gurubunun eklenmesini istiyorum bırkac kısı daha dogrusu istanbul izmir gibi nüfusumuz yogun degıl tamam ama bu bizim sucumuz degıl Sivasspor çok güçlü bir takım aslında guclu guçsüz ayrımı yapmaksızın ligdeki tüm takımları açsak ço kdaha güzel olur SİVASSPOR üye gurubunu heyecanla bekliyorum sayın admin

Sayın admin ben 5-6 belirtiyorum ya kimse görmüyor yada görmezden geliyor takım gurupları arasına Sivasspor gurubunun eklenmesini istiyorum bırkac kısı daha dogrusu istanbul izmir gibi nüfusumuz yogun degıl tamam ama bu bizim sucumuz degıl Sivasspor çok güçlü bir takım aslında guclu guçsüz ayrımı yapmaksızın ligdeki tüm takımları açsak ço kdaha güzel olur SİVASSPOR üye gurubunu heyecanla bekliyorum sayın admin

Zaten güçlü güçsüz ayrımı yapılmıyor ki, takım grupları var ve yeterli üye sayısı olan takım grupları için rank yapılıyor. Sivasspor grubunun sayısını yükseltmeye çalış.

bence konu açtıktan sonra altına binlerce güncel yazanlar olmamalı

Bunun önüne geçmek imkansız gibi birşey. Güncel yazanlara ban gibi bir kural konulsa çok katı bir kural olur. Önerin varsa belirt :)

Bence 2011 tarihi ve eski üyeler direk TM üye olmalı :)

30 günlük üyelik ve 250 mesajı geçtikten sonra TM Üye olunabiliyor.
2011den önce üye olupta foruma uğramayanlar var. Bu rankın 2011den üye olan herkese verilmesi anlamsız olur. Forumda aktif olan kişilere verilmesi daha mantıklı değil mi sencede ?

Son düzenleme:
Bunun önüne geçmek imkansız gibi birşey. Güncel yazanlara ban gibi bir kural konulsa çok katı bir kural olur. Önerin varsa belirt :)

O zaman Turkmmo bir takım kursun ve bunun önüne geçsin 2 gün önce biri konu açmış en az 200 mesaj atmış saçma sapan gören takan yok.Ama Moderatörle iletişime geçip hallettim ya daha aktif olup bütün açılan konuları gözden geçirmeliler yada yeni bir mücadele takımı kurulmalı adamlar resmen mesaj kasıyor :)

O zaman Turkmmo bir takım kursun ve bunun önüne geçsin 2 gün önce biri konu açmış en az 200 mesaj atmış saçma sapan gören takan yok.Ama Moderatörle iletişime geçip hallettim ya daha aktif olup bütün açılan konuları gözden geçirmeliler yada yeni bir mücadele takımı kurulmalı adamlar resmen mesaj kasıyor :)

O kadar konu var ki ve onun 10 katı mesaj var hangi birini kontrol etsinler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri