Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
İşte önerim takım kurulsun mesaj kasanları gereksiz mesaj atanları bulmak için sadece bu görev için.O kadar konu var ki ve onun 10 katı mesaj var hangi birini kontrol etsinler![]()
İşte önerim takım kurulsun mesaj kasanları gereksiz mesaj atanları bulmak için sadece bu görev için.
''asdasfasklfsaş'' gibi mesaj yazanlara gerekli yaptırım uygulanıyor zaten. Güncel yazmak ban sebebi değil bildiğin kadarıyla.
Adam 30 kere güncel yazıyor.Bizde yazalım o zaman''asdasfasklfsaş'' gibi mesaj yazanlara gerekli yaptırım uygulanıyor zaten. Güncel yazmak ban sebebi değil bildiğin kadarıyla.
Adam 30 kere güncel yazıyor.Bizde yazalım o zaman
Flood sayılmaması için gerekli bir süre var o süre dolduysa tekrar yazabilir veya ben güncel yazıp sen benden sonra yorum atarsan ve ben bidaha güncel yazarsam flooddan sayılmıyor
Güncel yazıyor altına Güncelll sürekli değiştirerek yazıyor arada yorum yok. Bunu bizde yapabilir miyiz?Flood sayılmaması için gerekli bir süre var o süre dolduysa tekrar yazabilir veya ben güncel yazıp sen benden sonra yorum atarsan ve ben bidaha güncel yazarsam flooddan sayılmıyor
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)