Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Yeni çıkan oyunların kategorilerini ne kadar erken açılırsa o kategoriler Turkmmo'da tanınır. Yani Metin2 oyunu nasıl Turkmmo'da ünlüyse onun gibi olabilir diye düşünüyorum. Mesela yeni çıkacak oyunları takip eden bir ekip hazırlanabilir yönetim içinden.![]()
Haklı olabilirsin fakat Metin 2 o zaman dönemin en iyisiydi şimdi de öyle fakat 5-7 sene önceki dönemle şimdi ki dönemi karşılaştırmak bence hiç uygun değil artık her zevke göre oyun tarzı var ve sürekli oyun piyasası hareketli hergün yeni birşeyler çıkıyor.Oyunları atıyorum İngiltere serverını denedik oyuncu çok iyi fakat Türkiye de tutacağının garantisini kimse veremez veya İngiltere serverın da az vardır ama Türkiye de nasıl tutacak bilemeyiz örneğin WolfTeam Rusya tek kanal dolu oluyor Türk serverınde Bütün kanallar full.Oyun dergilerini okursanız müthiş derecede istatislik bilgiler var karşılaştırmalar falan en son çıkan oyunlardan biri Cso gayet iyi tutuldu zaten sırf buna bakarak ülkemizde ki son oyun tarzını anlıyabiliriz.Gerçekten oyunların hakkını veren insanlarız yeter ki sevelim.Bunlar benim fikirlerim.
Son düzenleme:
Haklısınız o kısmı pek akıl edemedim oyunların tutup tutmaması kısmını.Haklı olabilirsin fakat Metin 2 o zaman dönemin en iyisiydi şimdi de öyle fakat 5-7 sene önceki dönemle şimdi ki dönemi karşılaştırmak bence hiç uygun değil artık her zevke göre oyun tarzı var ve sürekli oyun piyasası hareketli hergün yeni birşeyler çıkıyor.Oyunları atıyorum İngiltere serverını denedik oyuncu çok iyi fakat Türkiye de tutacağının garantisini kimse veremez veya İngiltere serverın da az vardır ama Türkiye de nasıl tutacak bilemeyiz örneğin WolfTeam Rusya tek kanal dolu oluyor Türk serverınde Bütün kanallar full.Oyun dergilerini okursanız müthiş derecede istatislik bilgiler var karşılaştırmalar falan en son çıkan oyunlardan biri Cso gayet iyi tutuldu zaten sırf buna bakarak ülkemizde ki son oyun tarzını anlıyabiliriz.Gerçekten oyunların hakkını veren insanlarız yeter ki sevelim.Bunlar benim fikirlerim.

Haklısınız o kısmı pek akıl edemedim oyunların tutup tutmaması kısmını.![]()
Yanlış anlama benim senin fikrine %100 saygım var.Ben de kendi fikrimi ilettim kararı verecek olanlar Forum Adminleridir.
Yanlış anlama benim senin fikrine %100 saygım var.Ben de kendi fikrimi ilettim kararı verecek olanlar Forum Adminleridir.
Yok yok neden yanlış anlayayım ki? Doğru söylediniz cidden o kısım aklıma gelmemişti.

sizde haklsınız dediginizde dogru asdas gibi yorumlar bizimde hoşumuza gitmez yani kötü olur .İnsanlara zorla birşey yaptıramayız arkadaşlar. Zaten konularınız sürekli destek gerektiren konular ise siz destek verdiğiniz süreec insanlar konunuza yazarlarlar. Aksi durumda bir önceki mesajımda söylediğim gibi zorla yazdırılan mesajlardan sizlerinden memnun olmayacağınızı düşünüyorum.
Diğer konu ile ilgili de açık ve net olarak konunuzu baltalayan varsa rapor et diyrek bildirebilirsiniz
iyi forumlar daha sorunum olursa size bildiririm teşekkürler verdiğiniz yanıtlar için
@admin;
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)