BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle

Forum Hakkında Önerileriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 388
  • Görüntüleme Görüntüleme 25K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Yani Saçma Mesaj Atanlara vs. Ceza Getirilebilir Sırf Bu Sorun Yüzünden Paylaşım Yapmayı Bırakan Cok Kişi Tanıyorum Bişey Yapıyoruz ve 20k hit Yapıyor 1k Yorum Geliyor Kücümsenecek Bir Rakam Degil Dediginiz Gibi Ama Böyle Bişey Yapsanız En Azından Kullanıcak Kişilerin Yorum Atmadan Gecmemelerini Sağlayabilirsiniz. Bence Bu Öneriyi Düşünün Sırf bu Yüzden 10larca kişi Kurulum Bölümünde Paylaşım Yapmıyor Neden Peki ? Okadar Kişi Bakıyor Okadar Kişi Kullanıyor 1 Yorum Atmaya Tenezzül Etmiyorlar ve Buda Sinir Bozucu Bişey İnsanın Paylaşma Hevesi Kırılıyor.

Apo Haklı Konu Açıyoruz Adamlar Yorum Yapmadan Teşekkür Etmeden Direk İndiriyor.
Emegimiz Karşılıgını Bulmuyor Bencede Yorum Yapılmadan Linkler Görülmesin.Bence bu Forum İçin Bu Şart.!

Arkadaşlar o tarz eklentiler bizim gibi forumlar için son derece gereksiz tekrar söylğüyorum.

Yani ben şunumu anlıyorum ?

Kendi isteğiyle yorum yapanlardan çok millete zorla yorum yaptırmamız sizin hoşunuzamı gidecek ?

Ozaman bir bot hazırlayalım. Farklı farklı üyelik isimleriyle sizlerin konusuna teşekkür mesajları yazsın. bundan mı mutlu olacaksınız ? hide vb eklentiler bunu yapıyor çünkü. insanları zorluyor.

Sizlerin konularını beğenenler zaten yorum yapıyor veya rep veriyor veya beğen butonuna tıklıyor mutlaka birşey yapıyor

Arkadaşlar o tarz eklentiler bizim gibi forumlar için son derece gereksiz tekrar söylğüyorum.

Yani ben şunumu anlıyorum ?

Kendi isteğiyle yorum yapanlardan çok millete zorla yorum yaptırmamız sizin hoşunuzamı gidecek ?

Ozaman bir bot hazırlayalım. Farklı farklı üyelik isimleriyle sizlerin konusuna teşekkür mesajları yazsın. bundan mı mutlu olacaksınız ? hide vb eklentiler bunu yapıyor çünkü. insanları zorluyor.

Sizlerin konularını beğenenler zaten yorum yapıyor veya rep veriyor veya beğen butonuna tıklıyor mutlaka birşey yapıyor

anlıyorum böyle büyük bir forum için gereksiz bir eklenti bu hide fakat son söylediginiz cümleyi yapan yok :D

yorum yapan varsa kullanan ve emeğe saygı gösteren kişiler bakın turkmmoda bi anda gelişen bir durum daha var

forum neredeyse sanki 2 'ye ayrılmış durumda herkes kafasına göre örneğin

bir konu açılıyor ve iyi hit kazanıyor + bu konuyu açan taraf iyi normal taraf ve gayet güzel karşılıyorlar

2. taraf ise konu baltalama çabasında nedenini anlamış değilim fakat böyle herşeyde bir sorun arama bir hata arama çabasındalar çok değişik geliyor bu bana .

anlıyorum böyle büyük bir forum için gereksiz bir eklenti bu hide fakat son söylediginiz cümleyi yapan yok :D

yorum yapan varsa kullanan ve emeğe saygı gösteren kişiler bakın turkmmoda bi anda gelişen bir durum daha var

forum neredeyse sanki 2 'ye ayrılmış durumda herkes kafasına göre örneğin

bir konu açılıyor ve iyi hit kazanıyor + bu konuyu açan taraf iyi normal taraf ve gayet güzel karşılıyorlar

2. taraf ise konu baltalama çabasında nedenini anlamış değilim fakat böyle herşeyde bir sorun arama bir hata arama çabasındalar çok değişik geliyor bu bana .

İnsanlara zorla birşey yaptıramayız arkadaşlar. Zaten konularınız sürekli destek gerektiren konular ise siz destek verdiğiniz süreec insanlar konunuza yazarlarlar. Aksi durumda bir önceki mesajımda söylediğim gibi zorla yazdırılan mesajlardan sizlerinden memnun olmayacağınızı düşünüyorum.

Diğer konu ile ilgili de açık ve net olarak konunuzu baltalayan varsa rapor et diyrek bildirebilirsiniz

Yeni çıkan oyunların kategorilerini ne kadar erken açılırsa o kategoriler Turkmmo'da tanınır. Yani Metin2 oyunu nasıl Turkmmo'da ünlüyse onun gibi olabilir diye düşünüyorum. Mesela yeni çıkacak oyunları takip eden bir ekip hazırlanabilir yönetim içinden. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri