- Konular
- 27
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 3 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kardeşim F5 e tıkladıgımda log geliyor ama oyun içinde ama oyundan atmıyor F6 İle Multihackı Açıyorum Ama Hızlı Vurma Hızlı Koşma Felan Çalışmıyor
- Konular
- 44
- Reaksiyon Skoru
- 231
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 8 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 83
- MmoLira
- 8
- DevLira
- 0
bak kardeşim log hatası başlangıcta veren hatadır hileyi denemediğin burdan belli eğerki illa öyle diyorsan birebir bizzat o hileyi sende çalıştırrm.Kardeşim F5 e tıkladıgımda log geliyor ama oyun içinde ama oyundan atmıyor F6 İle Multihackı Açıyorum Ama Hızlı Vurma Hızlı Koşma Felan Çalışmıyor
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 3 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 31
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
kardeş aynı sorun bendede var oyun içinde iken f5 e bastıgım zaman log veriyor bilmem bişe modülü yüklenemedi diye nasıl yaparız ben format atmadan önce bunun bi eski sürümünü sorunsuz kullanıyordum formatdan sonra ne eskisi nede bu çalışdı aynı hatayıı veriyor
- Konular
- 44
- Reaksiyon Skoru
- 231
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 8 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 83
- MmoLira
- 8
- DevLira
- 0
ben öle bi hata almıyorum :/kardeş aynı sorun bendede var oyun içinde iken f5 e bastıgım zaman log veriyor bilmem bişe modülü yüklenemedi diye nasıl yaparız ben format atmadan önce bunun bi eski sürümünü sorunsuz kullanıyordum formatdan sonra ne eskisi nede bu çalışdı aynı hatayıı veriyor
- Konular
- 44
- Reaksiyon Skoru
- 231
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 8 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 83
- MmoLira
- 8
- DevLira
- 0
Kardeşim F5 e tıkladıgımda log geliyor ama oyun içinde ama oyundan atmıyor F6 İle Multihackı Açıyorum Ama Hızlı Vurma Hızlı Koşma Felan Çalışmıyor
Benim metin2 dosyası temiz yani hiç bir hile atılmamış sizde metin2nizi baştan güncelleyin veya baştan kurun.ben öle bi hata almıyorum :/
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)