berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Client Mod Multihack - Exp Bot - Damage Hack - Metin ve Boss Botu IrcRest

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IrcRest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 94
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

kry9t.jpg
[/URL][/IMG]

İŞTE BU HATA
metin2TR'de deneyeceksin hileyi pvpde ise çalışmaz ve metin2 önce bi torrenti ac tamamiyle güncelle varsa temiz metin2 onun içinde dene hileyi kardeşim suan sen dedin diye ben tekrar metin2 güncelleyip hileyi attım log hatası felan vermedi

hack shiled veriyor

metin2TR'de deneyeceksin hileyi pvpde ise çalışmaz ve metin2 önce bi torrenti ac tamamiyle güncelle varsa temiz metin2 onun içinde dene hileyi kardeşim suan sen dedin diye ben tekrar metin2 güncelleyip hileyi attım log hatası felan vermedi

ben de bunu anlamadım normal m2yi kopyaladım ve yeni bir klasör yaptım hileli olarak ordan giriyorum ama şimdi olmuyor bi daha deniycem dediğin gibi.....

ben de bunu anlamadım normal m2yi kopyaladım ve yeni bir klasör yaptım hileli olarak ordan giriyorum ama şimdi olmuyor bi daha deniycem dediğin gibi.....
anlaşılan sorun hilede değil senin pcnde metin2 baştan kurup tekrar güncellemelisin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri