HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Teşekkürler değerli yorumun için.
kardeş sakın alma konusunu iyice incele msn den konuş
yemin ederim pişamn olcan ordakı referanslar hepsi yalan çakma onlar orda yorum atanlarda çakma hepsi sahte yan uyelıkler bazı yorum kasan salaklarda yorum atmış profılerıne gir bak başka bilişimlerden almışlar
zaten alan 1 kaç kişi en sonlardan 1-2 sayfa onde oraya bk alıp pişman olanları görecen
karar yıne senin benden tavsiye istersen sakın alma ...
yemin ederim pişamn olcan ordakı referanslar hepsi yalan çakma onlar orda yorum atanlarda çakma hepsi sahte yan uyelıkler bazı yorum kasan salaklarda yorum atmış profılerıne gir bak başka bilişimlerden almışlar
zaten alan 1 kaç kişi en sonlardan 1-2 sayfa onde oraya bk alıp pişman olanları görecen
karar yıne senin benden tavsiye istersen sakın alma ...
ArkadaŞlar gerkcekten İnandim ama almayin sakin sİze bu ferİdunla konuŞmalarimi atiyim anlarsiniz bunlar turkgameserver hatirlayin onuda ferİdun kurmuŞtu herkezİ kandirdilar comlu sİte verİyoruz dİye ama vermedİler İnanmayin arkadaŞlar onca kİŞİnİn paralari gİttİ sunucu kapandi
Ben aldım mansetmt2.tk çok az bir sorun yaşıyorum onlarda şunlar. Sayfamdaki destek sistemi çalışmıyor ve sayfamdaki facebook linkinden sayfama ulaşamıyorlar. Geri kalan herşey şimdilik normal.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)