PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle

Böyle rezillik olamaz !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JohanShiLa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 368
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Boşuna tartışma yapmayın.

Önerileriniz var ise '' http://www.turkmmo.com/mmomt2/588656-sorulariniz-ve-onerileriniz.html '' bu konu altına yazınız.

Ayrıyeten bu bir savaş oyunu ben şuna eminim ki sırf item için dalmıyorlardır size. :)

Yine de konuyu kapatıp admin e bildiriyorum eğer gerek görürse gerekli cevabı verecektir. :)
@admin;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ya tamam herşey güzel hoş çok eğlenceli bir oyun yalnız p açmak istiyorum agresife geçtiğim an 20 kişi dalıyor 2 parça item için yaptıkları rezilliğe bak diyorum bırakın kalkim bütün itemleri size veriyim söz verdim vericeğime böyle rezillik yapmayın diye ama arkadaşlar ısrarla yerden kaldırmıyor ch atim diyorum görüyorlar ch attığımı geçtiğim ch ye gelip kesiyorlar bu kadar açlık olunmazki benim önerim p açmak için koruma kodu olsun eskiden olduğu gibi /pk 771 aktif yetkili kişi bu söylediklerimi biraz düşünse çok güzel olur :S

Kaçağın Pelerini kulllanabilirsiniz. Onu Giyince Tarafsız Oluyorsunuz siz vurmadığınız sürece kimse size vuramaz ancak siz vurduğunuzda size vururlar ve kesilirseniz iteminiz düşer. Olmadı bir yan hesap açar ortada durur onunla zen getirir p açarsınız. olmadı ch atmak yerine ruh taşlarını alıp diğer köye ve ülkeye gider orada açarsınız. Düşününce çare bulmak zor değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri