- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ya tamam herşey güzel hoş çok eğlenceli bir oyun yalnız p açmak istiyorum agresife geçtiğim an 20 kişi dalıyor 2 parça item için yaptıkları rezilliğe bak diyorum bırakın kalkim bütün itemleri size veriyim söz verdim vericeğime böyle rezillik yapmayın diye ama arkadaşlar ısrarla yerden kaldırmıyor ch atim diyorum görüyorlar ch attığımı geçtiğim ch ye gelip kesiyorlar bu kadar açlık olunmazki benim önerim p açmak için koruma kodu olsun eskiden olduğu gibi /pk 771 aktif yetkili kişi bu söylediklerimi biraz düşünse çok güzel olur :S
- Konular
- 76
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 58
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ben cede kardeşim boyle rezillik olmaz doru söyluyosun lütfen ilgilenin bu konuda

- Konular
- 35
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
la kafanmı iyi rezillikle ne alakası var bizde yaptık ama hiç sorun yoktu gir ch deiştir mutlaka bos bir ch bulursun adamlara ayar olmussundur blki hem at skili die bir şey vr
haksızmıyım @Shorty @unthinkinq
haksızmıyım @Shorty @unthinkinq
Son düzenleme:
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kardeşim sen konuyu tam okumadın galiba adamlar 1 tane item için ch ch dolaşıp beni arıyorlar rahat vermiyorlar tabi bide güçsüz görünce hiç bırakmıyorlar peşimi çoğu insan bu sorunu yaşamadı hadi 1-2 adam olsa kaça kaça alırım zenimi ruh taşımı ama değil 10 tane adam birden skill atıyorlar peşimden geliyorlar rahat huzur vermiyorlar kesince yerden kaldırmıyorlar ben sana daha ayrıntılı anlatmak isterim ama sen o kadar geri zekalı değilsindir artık anlarsın ne demek istediğimi
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)