Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Furkan bey iş saatlerinizden bahsediyorsunuz fakat ikide bir karşı geliyorsunuz.Bi pack editlermisiniz diyorum babam yanımda olmaz v.s gibi bahaneleriniz var çıktım byy diyorsunuz konyula alakasız yorumlar yapmaya deymez ben size belirtmiştim 3 kez ikaz ettim fakat beni dikkate almadiniz.
tamam hatamın farkındayım ama 10 dakika beklemeniz yeterdi hemen silip atmanız olmadı 10 dakika sonra geldim pc ye oturdum siz sildiniz...
Furkan bey iş saatlerinizden bahsediyorsunuz fakat ikide bir karşı geliyorsunuz.Bi pack editlermisiniz diyorum babam yanımda olmaz v.s gibi bahaneleriniz var çıktım byy diyorsunuz konyula alakasız yorumlar yapmaya deymez ben size belirtmiştim 3 kez ikaz ettim fakat beni dikkate almadiniz.
msn adresimi eklermisiniz tekrar Birşey Konusucagım sizinle[furkan.68100@hotmail.com]
![]()
Firma Adı : Teknonetwork
Yaş Sınırlaması : 16+
İstediğiniz Günlük Online Süre : +6 Saat
Aradığınız Özellikler : Metin2 konusunda müşterilere destek vericek saygılı olacak , hertürlü sorundan anlayacak .
Metin2 ile ilgili terimlere yabancı kalmayacak . En önemlisi yalan konuşmayacak .
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : gnltn.y@live.com
Görev (Msn,Ticket veya Başka Bir Kanaldan Görev Verecek): Metin2 Destek , MSN Destek , Oyun içi destek
Firmanın Beklentileri: Yalan konuşmayacak , Bilgili olacak az bilgim var ama beni al diyecekler hiç eklemesinler ,
Şablon Dışında Eklemek İstediğiniz Seçenekler: Ücret olarak Freebsd sunucu verilecek .
MSN Ekleyin .
Pack Editleme+Ftp Site Editleme. Nacivat+Putty Unepk. .tk site kurma. Server İçi Editleme İste Özel Npc Kurma. vs vs. msn- bjk_emre10@hotmail.com
İnşallah bulursun Atakan biliyorsun bir çok çalişan Deştirdim Bence Forumlardan Değilde Çevrene bakmanı Tavsiye Ederim az bile olsa maaş vermenızı tavsiye ederim 50-100 Arasında
B.F.
B.F.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)