Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Teknonetwork.NET Destek Elemanı aranıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deckers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Firma
Adı : Teknonetwork

Yaş Sınırlaması : 16+

İstediğiniz Günlük Online Süre : +6 Saat

Aradığınız Özellikler : Metin2 konusunda müşterilere destek vericek hertürlü sorundan anlayacak .
Diksiyonu gerek müsterilerle gerek ise firma çalısanları ile iyi olacak .
Metin2 konusunda uzman iseniz msn adresini ekleyin görüselim .

İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : satis@teknonetwork.net - info@teknonetwork.net
Görev (Msn,Ticket veya Başka Bir Kanaldan Görev Verecek): Metin2 Destek , Oyun içi destek

Firmanın Beklentileri: Konusunda uzman ,Yalan konuşmayacak , Bilgili olacak az bilgim var ama beni al diyecekler hiç eklemesinler ,

Şablon Dışında Eklemek İstediğiniz Seçenekler: Ücret olarak Freebsd kurulu sunucu verilecek .

MSN Adreslerini Ekleyin .

Son düzenleme:
Madem Son vericeksiniz Diyin Olmuyor İstemiyoruz Seni Diye Ben size Çalışma saatlerimi söyledim Siz Beni Anlamadınız Ben ne yapayım Ve hiç yakısmadı arkadaslar dikkat edin sizede aynısını yaparlar...

Madem Son vericeksiniz Diyin Olmuyor İstemiyoruz Seni Diye Ben size Çalışma saatlerimi söyledim Siz Beni Anlamadınız Ben ne yapayım Ve hiç yakısmadı arkadaslar dikkat edin sizede aynısını yaparlar...
Furkan bey iş saatlerinizden bahsediyorsunuz fakat ikide bir karşı geliyorsunuz.Bi pack editlermisiniz diyorum babam yanımda olmaz v.s gibi bahaneleriniz var çıktım byy diyorsunuz konyula alakasız yorumlar yapmaya deymez ben size belirtmiştim 3 kez ikaz ettim fakat beni dikkate almadiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri