HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
METİN2 TEKNİK DESTEK ELEMANI ARANIYOR.
Firma Adı : Ekonomik İnternet Telekominikasyon Ltd. Şti.
Yaş Sınırlaması : +17
Aradığınız Özellikler (Satiş) : Türkçesi düzgün , Müşterilere Güler yüzlü ve sıcak kanlı görüşe bilecek. Ürün ve Hizmetleri müşteriye en iyi şekilde tanıta bilecek.
Aradığınız Özellikler (Destek) :Freebsd-linux-windows işletim sistemlerine hakim, hosting sorunları konusunda bilgili, cPanel terim, sözcük ve öbekleri hakkında bilgi sahibi, oyun sunucuları ve kiralık sunucular konusunda üst düzey bilgili sahibi olan.
İletişim Adresi: info@ekosunucu.com
Görev (Msn,Ticket veya Başka Bir Kanaldan Görev Verecek): whmcs,livezilla,reklam
Web: www.ekosunucu.com
Başvuru Formu:
Ad :
Soyad :
Yaşadığınız Yer :
Firma adı :
Hangi konuda eleman alınacağı :
Günlük online süresi :
İletişim Bilgileri ( Telefon - Mail vs. ) :
Diğer :Bu bilgileri doldurarak info@ekosunucu.com adresine mail olarak bildirsinler.
Firma Adı : Ekonomik İnternet Telekominikasyon Ltd. Şti.
Yaş Sınırlaması : +17
Aradığınız Özellikler (Satiş) : Türkçesi düzgün , Müşterilere Güler yüzlü ve sıcak kanlı görüşe bilecek. Ürün ve Hizmetleri müşteriye en iyi şekilde tanıta bilecek.
Aradığınız Özellikler (Destek) :Freebsd-linux-windows işletim sistemlerine hakim, hosting sorunları konusunda bilgili, cPanel terim, sözcük ve öbekleri hakkında bilgi sahibi, oyun sunucuları ve kiralık sunucular konusunda üst düzey bilgili sahibi olan.
İletişim Adresi: info@ekosunucu.com
Görev (Msn,Ticket veya Başka Bir Kanaldan Görev Verecek): whmcs,livezilla,reklam
Web: www.ekosunucu.com
Başvuru Formu:
Ad :
Soyad :
Yaşadığınız Yer :
Firma adı :
Hangi konuda eleman alınacağı :
Günlük online süresi :
İletişim Bilgileri ( Telefon - Mail vs. ) :
Diğer :Bu bilgileri doldurarak info@ekosunucu.com adresine mail olarak bildirsinler.
http://www.turkmmo.com/metin2-game-...nksoft-calisacak-bir-gorevli-aramaktayiz.html
ne kadar çok benziyor. Ayriyeten rank göremedim. Bildirdi.
ne kadar çok benziyor. Ayriyeten rank göremedim. Bildirdi.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)