Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

[Visual Basic] Profesyonel Auto Patcher | MD5 , ADMIN PANEL , FRAMEWORK 2.0 DESTEKLİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mekan35m
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 300
  • Görüntüleme Görüntüleme 32K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1
3221images_1.jpg

2
170images_4.jpg

Sen patcherdaki fonksiyonu bulmuşun ama o fonksiyon patcherda aktif değil formda sadece yazılı sadece aktif olan lisans o lisans içinde o yazı yazmıyor az daha kurcala madem çok biliyon lisans için ne yazdıgını veya ben sana söliyeyim.
"Warez Kullanım (İzinsiz Kullanım) Lisans İptal Edilmiştir!"
Yukardaki yazıyıda bir araştır bakayım hangisi aktif hangisi değil çözmeye çalış lisansa bağlı oldugu site saldırı yediği için kapanmış bağlanırken hata diyor site değişimi yaptım ve tekrardan konuya ekledim.Böyle boş laflarla gelme ben bişey paylaşıyorsam üzerinden bişey kazanmam kazancak olsam para ile satarım zaten satıyorumda.

Boş bi adamın lafına gelmek nasıl bir duygudur ? o adamada gerekli açıklama yaptım.İster kullan ister kullanma.Arkadaş çok biliyor ya diğer yazıyıda bulmuştur bide karşılaştırsın bakayım.

Pekı oyle diyorsunda bızımde guvenımız sarsıldı bıze guvenıcek resımler eklesen? Yönlendırme olmayacagına kanıt vs vs(ya ekledım çalısıo sorun yok ama adam kurt dusurdu ıcımıze anla sende)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri