HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Teşekkürler ücretli olan tamamen farklıdır.Ücretli olanda MD5 , SHA1 kontrol algoritmaları mevcut grafik vs tamamiyle farklı ve kendine özgü config.exesi vardır , admin paneli tamamen değişiktir.Kısaca ücretli olan ile hiç bir alakası yoktur bu paylaştığımın.Kardeşim seni takip ediyorum.Eskiden ücretliydi şimdi ücretsiz paylaşıyorsun.Bu AutoPack işinde başarılı olduğun belli.Visual Basicle iyi bir iş çıkarmışsın.AutoPack için Teşekkür Ederim.
Anlatım zayıf mı .DDD sen şuna ben beceremedim bana videolu anlatsana desene kardeşim yapan yapıyor kusura kalmada video çekecek zamanım yok.Anlatım Çok Zayıf Videolu Anlatım İhtiyaç Var
Hocam projeyi sıfırdan kendim kodladım.Bir neyi türk yapımı diyeyim.Şimdiye kadar paylaşıldığını sanmıyorum projemi kimseye vermedim çünkü
Benzer konu linkini alabilirmiyim
Daha önceden başkası tarafından kodlandı bu
, sen paylaşmadan önce yabancı bir sitede bulup indirdim ben bunu
.Bu resimler seni susturur.Daha önceden başkası tarafından kodlandı bu, sen paylaşmadan önce yabancı bir sitede bulup indirdim ben bunu
.
1:
2:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)