OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

[Visual Basic] Profesyonel Auto Patcher | MD5 , ADMIN PANEL , FRAMEWORK 2.0 DESTEKLİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mekan35m
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 300
  • Görüntüleme Görüntüleme 32K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar
------------------------------------------
Visual Basic Dilinde Kodladığım Patcherı Paylaşmaya Karar Verdim Sorunsuz Bir Şekilde Çalışmaktadır ve Piyasadaki Tüm Patcherlardan Çok Daha İyidir.
Sıfırdan Kendi Kodlamamdır.

------------------------------------------
Admin Panel Tek Bir Tıklama İle Clientinizi Güncelliyorsunuz.
Admin Panel Olmadan Patcher Çalışmamaktadır.

-------------------------------------------
Özellikleri

• [*=center]MD5 okuma ve kontrol etme [ Patcherı her açtığınızda baştan clienti indirmesine gerek kalmıyor indirdiği dosyayı kontrol ediyor dosya değişmiş ise yenisini indiriyor.]
    [*=center]Framework 2.0 Desteklidir.
    [*=center]Windows Tüm Sürümlerinde Çalışmaktadır. [ 32 bit , 64 bit ]
    [*=center]System Trayda dosya indirmesine izin vermektedir.Ekranda gözükeceğine siz işlerinizi yaparken bir yandan da patcher System Trayda indirme işlemini yapar.
--------------------------------------------

VIDEO [ KURULUM ] - [ 34beuwolf TEŞEKKÜRLER]

Kurulum

FTP Klasörü
FTP klasörünün içindeki dosyaları hostunuza atıyorsunuz.
Oyuna giriş dosyalarınızı hostta bulunan " Client[mekan35m] " klasörünün içine atıyorsunuz
Attıktan sonra dosya güncellemek için şu yolu izliyorsunuz.
ÖRNEK :
----------------------------------------------
CLIENT Klasörü​

• [*=center]Patcherın yanında birde " Mekan35m " adında dosya bulunmaktadır.Bu dosyayı not defteri ile açalım.
    [*=center]Açtığımızda karşımıza yazılar çıkacaktır zaten türkçe yazıyor.
    [*=center]" Sitem= " yazan yere "=" sonra admin panelin bulunduğu linki yazacaksınız.[ Link sonunda mutlaka " / " olmak zorundadır. ]
    [*=center]ÖRNEK: Sitem=http://www.sitelinki.com/patcher/
    [*=center]OyunuBaşlat , Ayarlar ve Hesap yazan yerlerde aynı mantıkla yapacaksınız.Oyun başlatma dosyası , config dosyası vs.
    [*=center]Değiştirilmemesi gereken yerler [ " [Mekan35m] , [islemler] , [Linkler] " ]

NOT : Sorunsuz şekilde kullanan arkadaşlar server isimlerini yazarlarsa memnun olurum.

NOT 2 :Drakon patcher ile hiç bir alakası yoktur inanmayan arkadaşlara projemi gösterebilirim !

jq0fv.png

DOWNLOAD

[ İndirme Linki Çalışmıyor ise Bakıma Girmiştir Site Kendi Sitemden Direk Link Veriyorum Çünkü.Bakımdan Çıkınca İndiremeyen Arkadaşlar İndirebilir.]

LİNK :

VİRÜSTOTAL :

----------------------------------------------------------------------------------------

Teşekkür Etmeyi Unutmayalım

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

knu seninmi bilmiyorum ama benzeri yayınlanmıstı anlatımsız bozuk bir sekldeydi tesekürler
Hocam projeyi sıfırdan kendim kodladım.Bir neyi türk yapımı diyeyim.Şimdiye kadar paylaşıldığını sanmıyorum projemi kimseye vermedim çünkü :)
Benzer konu linkini alabilirmiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri