xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

[Visual Basic] Profesyonel Auto Patcher | MD5 , ADMIN PANEL , FRAMEWORK 2.0 DESTEKLİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mekan35m
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 300
  • Görüntüleme Görüntüleme 32K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim seni takip ediyorum.Eskiden ücretliydi şimdi ücretsiz paylaşıyorsun.Bu AutoPack işinde başarılı olduğun belli.Visual Basicle iyi bir iş çıkarmışsın.AutoPack için Teşekkür Ederim.

bu patcherı yapan arkadaş istediği zaman kapatabilir. Şuan patcherı açtım kodlarını inceliyorum ve kendi sitesi üzerinden değişiklik yaptığında patcher açılışında alacagınız hata "yeni bir server açmış bulunmaktayız. | kayıt ol ve başla..." olacaktır. Şimdi siz güvenip kendiniz kullanın serverınız oyuncu kazandığında ve bu lisansı yapan arkadaş kapattıgında oyuncularınızı m2-world.org a yöneltmiş olacaksınız. Buyrun aşağıda konuyla ilgili kod satırı. Ek olarak yapımcı isterse sizin pack dosyaları yerine m2-world dosyalarını güncelleyebilecek. Bilin istedim ona göre kullanın. Kimse hayrına iş yapmıyor yani.

if ((conversions.todouble(inbox) == 7.0) == null)
{
goto label_00e9;
}
str = "yeni bir server açmış bulunmaktayız. | kayıt ol ve başla...";
label_00e9:
Obj2 = str;
label_00ee:
Return obj2;

yazik gÜvendik , gercekten yazik bide kasila kasila veriodu yok cok kalitelisi yok su bu.utansin diyecem yuzu yoktur.

Bu patcherı yapan arkadaş istediği zaman kapatabilir. Şuan patcherı açtım kodlarını inceliyorum ve kendi sitesi üzerinden değişiklik yaptığında patcher açılışında alacagınız hata "Yeni Bir Server Açmış Bulunmaktayız. | Kayıt Ol ve Başla..." olacaktır. Şimdi siz güvenip kendiniz kullanın serverınız oyuncu kazandığında ve bu lisansı yapan arkadaş kapattıgında oyuncularınızı m2-world.org a yöneltmiş olacaksınız. buyrun aşağıda konuyla ilgili kod satırı. Ek olarak yapımcı isterse sizin pack dosyaları yerine m2-world dosyalarını güncelleyebilecek. Bilin istedim ona göre kullanın. Kimse hayrına iş yapmıyor yani.

if ((Conversions.ToDouble(inbox) == 7.0) == null)
{
goto Label_00E9;
}
str = "Yeni Bir Server Açmış Bulunmaktayız. | Kayıt Ol ve Başla...";
Label_00E9:
obj2 = str;
Label_00EE:
return obj2;
Sen patcherdaki fonksiyonu bulmuşun ama o fonksiyon patcherda aktif değil formda sadece yazılı sadece aktif olan lisans o lisans içinde o yazı yazmıyor az daha kurcala madem çok biliyon lisans için ne yazdıgını veya ben sana söliyeyim.
"Warez Kullanım (İzinsiz Kullanım) Lisans İptal Edilmiştir!"
Yukardaki yazıyıda bir araştır bakayım hangisi aktif hangisi değil çözmeye çalış lisansa bağlı oldugu site saldırı yediği için kapanmış bağlanırken hata diyor site değişimi yaptım ve tekrardan konuya ekledim.Böyle boş laflarla gelme ben bişey paylaşıyorsam üzerinden bişey kazanmam kazancak olsam para ile satarım zaten satıyorumda.

yazik gÜvendik , gercekten yazik bide kasila kasila veriodu yok cok kalitelisi yok su bu.utansin diyecem yuzu yoktur.
Boş bi adamın lafına gelmek nasıl bir duygudur ? o adamada gerekli açıklama yaptım.İster kullan ister kullanma.Arkadaş çok biliyor ya diğer yazıyıda bulmuştur bide karşılaştırsın bakayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri