Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
neyse konu hakkında fikri olanları yazabilir cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum + rep veriyim dicem ama bendede rep yok kusura bakmayın 

arkadaşım sanırım bende bi çözüm var gemini bulutsuz bölgeyi bulutluya bağlayan yerde bırak ve aynı zamanda bir mayının üzerinde dur mayın aynı yerde tekrar oluşacağı için bağlantı kopmayacak ve pet in de toplamaya devam eder ayrıca mayın tekrar oluşana kadar geminin dp si dolucak ve patlamayacak
mayın zaten gemini patlatamaz (eğer kalkan koymazsan) çünkü mayın dp ni belli bir oranda götürüyor örn %25 götürüyor ise dp 100 bile kalmış olsa bunun 25 i gider en fazla 1 e kadar düşer ama birisi vurduğu anda güm
mayın zaten gemini patlatamaz (eğer kalkan koymazsan) çünkü mayın dp ni belli bir oranda götürüyor örn %25 götürüyor ise dp 100 bile kalmış olsa bunun 25 i gider en fazla 1 e kadar düşer ama birisi vurduğu anda güm
:ka19: Mantıklı

selamya beyler ben 5 3 de paladyum topluyorumda bulutun içine bırakıyorum kapatıyorum ama hemen kesıyorlar ,
bildiginiz bir taktik oyundan atmıcak pet sürekli toplamasını saglıcak bişey var mı ?
yardım edin valla gına geldi .d
linkini verdiğim konuyu bir oku tıklator diye bir program varmış sağa sola belli aralıklarla gemini hareket ettiriyormuş işine yarayabilir . ama sorunun patlatılmak ise npcler kesiyorsa bir şey yapamazsın oyunun başında olmadığın zaman seni keserler , diğer gemilerde kesebilir . http://www.turkmmo.com/darkorbit/2395545-arkadasimin-uri-taktigi.html
ve pete pala toplatmak çok pahalıya geliyor , en çok veren zeta dan dahi aldığın uriler yakıta anca yeter.diğer verdikleri günlük dosyası x4 kutu anahtarı vs yanına kar kalır - harcadığın çephanede zarar hanesinde . opestealt al işlerin çok kolaylaşır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)