farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

elle paladyum toplama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fff63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

ya beyler ben 5 3 de paladyum topluyorumda bulutun içine bırakıyorum kapatıyorum ama hemen kesıyorlar ,
bildiginiz bir taktik oyundan atmıcak pet sürekli toplamasını saglıcak bişey var mı ?
yardım edin valla gına geldi .d

Oyunu Açık bırakabilirsin. Bu arada bulutun olmadığı yerde görünmezlikle dursun gemi pet'e de protokol ile doldur bir de pala toplaması için modül. sonra toplar diye düşünüyorum.

pet tek başına yetmez dünya kadar yüksek lvl pet dolaşıyor. onlar toplar işine yaramaz arkadaşın. openstealth veya kopenstealth kullanması gerek. palla toplayanların yüzde 99 u bot bu kadar kesin konuşuyorum.

pet tek başına yetmez dünya kadar yüksek lvl pet dolaşıyor. onlar toplar işine yaramaz arkadaşın. openstealth veya kopenstealth kullanması gerek. palla toplayanların yüzde 99 u bot bu kadar kesin konuşuyorum.
haklısın kardeşim, open steal ya da kopenstealt olur ama onlarda paralı, neyse bide görünmez olarak deniyelim olmazsa dert degil :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri