mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

AnkSOFT nasil bilirsiniz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anksoft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 540
  • Görüntüleme Görüntüleme 54K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bugün konuştuğum kadarıyla çok ilgili ve samimiler.İşlerini en iyi şekilde yapmaya çalışan nadir şirketlerden.Yakında sizle çalışmayı düşünüyorum.İnşallah başarınız giderek artar.

Sevgi ve saygılarımla..

aknsoft iyidir hiç almadım ama herkez öneriyor temiz

Yorumunuz için teşekkür ederim

İşte kaliteli şirket bu şekilde olunur.Her soruma en fazla 1 dk içinde cevap veriliyor.Bu şirketle çalışmamanız için hiçbir sebep yok.İlgi,sevgi,saygı ve seviyeli yaklaşım AnkSoft'ta.Başarılarınızın devamını dilerim. :)

Saygı ve sevgilerimle..

Arkadaşlar sunucu arayıpta iyi sunucu vea istediğiniz gibi sunucu bulamayanlara AnkSOFT bilişimi şiddetle öneririm. Kalitesi ve Müşteriye karşı ilgi ve sevgisi eksiksizdir. Atılan tickete çok kısa sürede cevap veriyorlar ödeme bildirimini yaptım 2dk ya 120saniye olmadan cevaplanıp onaylandı müşteriyi bekletmiyorlar. 2011 den bu yana hizmet veriyor. kendini geliştirmiş oyun içi sorunsuz bugsuz lagsız yani TR ile birebir diyebilirim. AnkSOFT ve ekibine müşterilerine karşı ve sunucularına karşı verdikleri emek ve ilgilerinden dolayı Sonsuz saygılarımla teşekkürlerimi iletiyorum.
Safiramt2 :)

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri