xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

AnkSOFT nasil bilirsiniz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anksoft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 540
  • Görüntüleme Görüntüleme 54K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İlgi üst seviyede,fakat filesler olsun admin panelleri olsun bu şirketin herşeyi eksik önceki sunucu alışımda da kolay files istedim orta files verdiler kendi elimizle npc düzenledik ve bize verilen cevap siz orta files istemişsiniz yahu size mi inanayım gözlerime mi ? 2 Gün önce aldık kullanılan admin panelinde site ayarlarından sadece haberleri düzenleyebiliyorsunuz ve burada tanıtılan site panelleri verdikleri site panellerinin arasında yok.Admin paneline giriyorsunuz nesne markete item eklemek istiyorsunuz ve sizi başa atıyor markete item eklemiyor,bunu ticket olarak raporladıgınızda size gelen cevap "Bunun 2 sebebi var,tarayıcınızda bug olabilir veya anksoft.org sizi güvenli bağlantı olarak algılamıyor olabilir." oldu herkes güvenli sadece ben güvensizim öyle mi,opera chrome mozilla ve son olarak explorer den denedim sürekli aynı sonuçlar bu 4 tarayıcıda aynı anda bug olması sizce tesadüf mü ? Kusura bakma anksoft ilgin üst düzey ama oyun sunucuların berbat eminim birdaha seni tercih etmicem.
Yönetim Panelini Ben Kendim Kodladım Ve Anksofta Paylaştım Ufak Bir Sorun Olabilir Pazartesi Günü Düzeltilecektir...
Anksoftun Hiç Bir Suçu Yoktur...

Bugün konuştuğum kadarıyla çok ilgili ve samimiler.İşlerini en iyi şekilde yapmaya çalışan nadir şirketlerden.Yakında sizle çalışmayı düşünüyorum.İnşallah başarınız giderek artar.

Sevgi ve saygılarımla..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri