HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Berke hocam

Yaklaşık 2 hafta gibi bir süre geçti, samimi söylüyorum hiç bir firma bu kadar hızlı destek sağlamıyor. Gerek sağladığı destek, gerek sunucuları çok kaliteli gerçekten. Diğer firmalarda sağlanan 6-8 gb ram bu bilişim de 3-4 gb ram garantisini bizzat ben deneyerek veriyorum. Şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşlar! Uzun zaman da anksoft ile çalışmayı düşünüyorum.

Teşekkürler AnkSOFT
Bu piyasada bulup bulabileceğiniz en ilgili ve ne olursa olsun desteğini ve elini çekmeyen bir firmadır 
Arkadaş ve dostça yaklaşıp sorunlarınızı en kısa zamanda en sorunsuz şekilde hallediyorlar
Ayrıca çok romantikler

Arkadaş ve dostça yaklaşıp sorunlarınızı en kısa zamanda en sorunsuz şekilde hallediyorlar

Ayrıca çok romantikler

yaşadığımız tüm sorunlara yardım ettiler sunucuları zaten muhteşem ne lag ne bir ch düşme map bugları hiç birşey yaşamadık bugun envater kilidi bugu vardı serverimizde hiç üzmediler bizi herşeye yardım ettiler gerçekten çok iyi birbilişim herşeyi hak ediyorlar
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)