HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
AnkSOFT Görevlilerinden 'Hüseyin Deniz' Adlı Yetkiliye Binlerce Kez Tesekürler. Diger Çalısanlar Hiç İlgili Degil , Berke Bey Duyun Bunları
AnkSOFT Görevlilerinden 'Hüseyin Deniz' Adlı Yetkiliye Binlerce Kez Tesekürler. Diger Çalısanlar Hiç İlgili Degil , Berke Bey Duyun Bunları
peki diyer görevlilerin neden ilgisiz olduğunu iletirsenız gereken uyarıyı yapacağım.Valla ben bugün server alıcaktım Anksoft'dan fakat hesap numarasında IBAN soruyorum bende bilmiyorum diyo destek. Güldüm. Güzel bilişime benziyor ama çalışmak nasip olmadı 

Valla ben bugün server alıcaktım Anksoft'dan fakat hesap numarasında IBAN soruyorum bende bilmiyorum diyo destek. Güldüm. Güzel bilişime benziyor ama çalışmak nasip olmadı![]()
Çalışanlarımızın bazı kusurları var tabikide zamanla düzelicektir onlar.Bence Bilişimleri İyi Fakat Çalışanları Bilgisiz ve Ukalalar
2 Haftadır Bir Sorunumu Çözemediler, Berke FİNCANCI Sen Böle Yapmazdın İlgilen Azıcık...
Şikayet Konusu
2 Haftadır Bir Sorunumu Çözemediler, Berke FİNCANCI Sen Böle Yapmazdın İlgilen Azıcık...
Şikayet Konusu
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)